Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Selçuk İnan’dan Samsung Şirketine Bir Dava

Selçuk İnan’dan Samsung Şirketine Bir Dava

admin admin -

Selçuk İnan ve de Samsung şirketinin arasında büyük bir dava sürecinin başlayacağı açıklandı. Davanın konusu da gerçekten fazlası ile ilgi çekici. Ünlü durumdaki futbolcu, telefonun Türkiye’de yer alan isim haklarından ötürü rahatsız olmuş bir halde. Pekala, Galatasaray Spor Kulübü’nün kaptanı niçin Galaxy S8 modeli için Samsung şirketine dava açmakta?

Biz Samsung şirketinin amiral gemisi sınıfındaki serisini senelerdir S5 ile birlikte S6, S7 ve bu sene ise S8 olarak çağırmaya alışmış haldeydik. Teknoloji kısmında bu isimde herhangi bir problem yok gibi görünmekte. Kendi sosyal medya adını da kanıt gösterip S8 adının Türkiye’de kullanılmasından ötürü Samsung şirketine dava açmaya hazırlanmakta.

Marka haklarının dahilinde işlenecek olan bu davanın nedeni ise fazlası ile ilginç. Selçuk İnan sosyal medya hesapları içerisinde kendi ismine tescillemiş olduğu S8 adını kullanmakta. Samsung şirketi de doğal bir şekilde Galaxy S8 veyahut kısa bir şekilde S8 olarak Türkiye’de bu cihazının reklamını yapmakta. Hal bu şekilde olunca ünlü durumdaki futbolcu da kendisine ait olan marka haklarını ihlal etmesinden dolayı Galaxy S8 modelinin sahibi olan Samsung şirketine isim ile ilgili olarak bir dava açmak amacıyla hazırlık yapıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir