Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Selfiler Artık Flaşlı Çekilecek

Selfiler Artık Flaşlı Çekilecek

admin admin -

Turkcell, T serisi telefonlarına bir yenisi ekledi. t80 modeli ile çift kamera sayesinde derinlikle fotoğraf çekilebilir halde. Üstelik telefonun ön kamerasında bulunan flaş sayesinde, selfieler artık flaş ile çekilebilir hale geldi. 13 MP çözünürlüğe sahip ön kamera, daha canlı fotoğraflar çekilmesini sağlıyor.

T80 modeli cep telefonunun yanında, T VR sanal gerçeklik gözlüğünü de tanıtan Turkcell, ön satış ile platinum tarifeleri ile T80’i alan müşterilerine T VR’ı ücretsiz olarak hediye veriyor.

7.7 milimetrelik inceliği ile dikkat çeken yeni telefon, altın sarısı ve gri olarak iki farklı renk seçeneği ile raflardaki yerini alacak. Parmak izi okuyucu teknolojisinı bünyesinde barındıran T80, tarifeye ek olarak 39 TL’den başlayan fiyatlarla alınabilir durumda. Peşin fiyatının ise 1.299 TL olduğunu belirtmekte fayda var.

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, yaptığı bir toplantı ile yeni ürünleri tanıttı. 2010 yılından bu yana T serisi telefonları piyasaya sürdüklerini hatırlatan Erkan, “En gelişmiş T serisi telefonumuzun tanıtımını yapmaktan mutluluk duyuyorum. T80 ile bir yandan TV+ ile televizyon izleyebilirken bir yandan da fizy ile dilediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. Üstelik geliştirilmiş çift kamerası sayesinde 3 boyutlu fotoğraflar da çekilebilir, BiP ile sevdikleriniz ile anında paylaşabilirsiniz. Dergilik uygulaması ile online olarak 300’den fazla dergiyi okuyabilirsiniz. Yani kısaca T80 cihazımız ile çeşitli dijital platforma tek bir cihaz ile ulaşabilmeniz mümkün” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir