Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. SMS gönderen 200 TL bedava alışveriş fırsatını yakalayacak! Tarihi kaçırmayın

SMS gönderen 200 TL bedava alışveriş fırsatını yakalayacak! Tarihi kaçırmayın

admin admin -

 

Ziraat Bankası’ndan çok güzel kampanya geldi. Bu kampanya kapsamına katılanlara hediye dağıtılacağı söylendi.

Banka kasap, market, bakkal, şarküteri ve manav sektöründe bulunan Bankakart bağlantılı işyerlerinden 500 lira ve üstü alışverişlerde 40 lira olmak kaydıyla toplamda 200 lira bankart Lirası hediye vereceğini açıkladı. Kampanya 31 Ağustos’ta sonra erecek. Kampanyaya katılmak için bankanın İnternet sitesinden, mobil uygulamasından ve 4757’ye MARKER200 yazıp kısa mesaj göndererek üye olmanız gerekiyor.

Hediye verilecek

Bu kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce kampanya için üye olmasını duyuran banka, kampanyadan yaralanan müşterilere tek seferde 500 lira ve üstü her alışverişlerinde 40 lira toplamda ise 200 lira kazananların bildirdi.

İşlemlerin ise anlaşmalı işyerlerinin bankart POS’tan yapılması gerektiğini bildirdi. Ayrıca yalnızca aynı gün aynı iş yerinden yapılan ilk işlemin kampanya kapsamına gireceği belirtildi.

Kampanya ayrıntıları

E-ticaret sistemi üzerinden yapılan alışverişler kampanyayı kapsamıyor. Banka kartınız kampanya koşullarına uygun olduğu durumda hemen liranın kartınıza yatacak. Bir kişini bu kampanyadan kazanacağı maksimum miktar 200 lira.

Banka Kart Business, Başak ve Free ürünleri ile yapılan işlemlerde kampanya geçerli olmuyor.

Bu kampanyadan sadece asıl kart sahibi faydalanabilir. Kampanya kapsamında yapılan iade edilmesi durumunda kazanılan liralar iade edilecektir. Eğer müşterinin kartında yeteri kadar para yoksa  bakiye banka ekstresinden düşüyor.

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir