Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Snapchat Hikayeler Bölümüne Arama Kutucuğu Ekledi

Snapchat Hikayeler Bölümüne Arama Kutucuğu Ekledi

admin admin -

Artık hikâyeler arasında arama yapmanıza olanak tanıyan algoritmanın aktif olduğunu belirtelim. Snapchat hikâye araması yaparken sistem özel olarak bazı detayları sizler için hazırlıyor. Örneğin bir hikâye paylaştığınızda bu hikâyenin içeriğinde yer alan nesneler ve aktiviteler ile ilgili bir dizin hazırlıyor.

Anahtar kelimeleri fotoğrafta olan nesneleri temel alarak belirlemesi ise aradığınız hikâyeye ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Örnek olarak bir mekân ismini yazdığınızda o mekânla alakalı hikâyeler karşınızda sıralanıyor.

Eğer spor ile ilgili bir arama yaptıysanız ilgili dalla alakalı olan hikâye paylaşımları karşınıza çıkıyor. Snapchat hikâyeler güncellemesiyle ciddi bir kitlenin ilgisini tekrardan çekecektir. Ancak asıl önemli olan noktanın diğer firmalarda koptuğunu söylemek istiyoruz.

Facebook, Instagram, Whatsapp ve birçok sosyal ağda bir şekilde Hikâyeler algoritması karşımıza çıkmaya başladı. Bu güncelleme ise tıpkı hikâyelerin çıkış noktası gibi Snapchat tarafından sunuldu. Emin olduğumuz tek nokta ise mevcut sosyal ağların maksimum bir ay içerisinde tamamının bu güncellemeyi sistemlerine entegre edecekleridir.

Resmen sosyal ağların arasında şamar oğlanına dönen Snapchat ise her yeniliğiyle ilgi odağı olmayı başarmasına rağmen bu yenilikleri kısa sürede diğer firmalara kaptırıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir