Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sony Bravia OLED TV’ler Görüşe Çıktı

Sony Bravia OLED TV’ler Görüşe Çıktı

admin admin -

SONY YENİ 4K TELEVİZYONLARI TANITTI

Sony yeni 4K televizyonlarını tanıttı. Sony BRAVIA OLED TV ve tanıtılan yeni 4K HDR TV modelleri görüntü kalitesi olarak gerçeğe çok yakın! Çerçevesiz ve standsız tasarladığı yeni televizyonlarıyla büyük ilgi topladı.

Tanıtımda Sony’nin Türkiye Genel müdürlüğünü üstlenen Tatsuo Takahashi ve Televizyon Ürün müdürü olan Buket Türkay yer aldı. BRAVIA OLED TV’nin televizyon dünyasına getireceği yeneliklerini anlattılar. Sony BRAVIA OLED TV, diğer modellere göre daha geniş bir 4K HDR görüntü zenginliği sunuryor. Televizyondaki X1 Extreme teknolojisi sayesinde üstün resim kalitesi ve gerçekliğe yakın görüntüler sunuyor. 

8 milyonu aşkın kendiliğinden aydınlanma özelliğine sahip piksel sayesinde A1E serisi, siyah, özgün renkler hiçbir piksel sorununun görünmediği resim ve geniş izleme açısı ile önemli şekilde zenginleştirilmiş bir görsel deneyim sundu.

X1 Extreme, çok büyük sayıda pikseli kesin bir şekilde kontrol altına alarak OLED’in 4K HDR resim gösterme yeteneğine destekte bulunuyor.

BRAVIA OLED TV’de dünyada ilk kez ses sistemi ile görüntü sistemi arasında birleşiyor. Yeni bir deneyim yaşatan Akustik düzey teknolojisi ile çoğu TV hoporlörünün aksine, ses ekranın tamamından geliyor.

A1E serisi, dünyanın ekran üzerindeki yüksek kalitede ses sunabilen ilk büyük ekranlı TV’si olma özelliğini taşıyor.

Yeni X93E serisi diğer LCD ekran televizyonlara göre yerel karartma ve aydınlatma teknolojisi ile, parlaklık ve kontrast sağlıyor. Diğer LED TV’lerin kontrast bakımından 10 katı daha fazlasını sunuyor.

Fiyatı ise 16.000 ve 26.000 arası değişiyor.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir