Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sony Şirketi Çok Fazla Cep Yakacak

Sony Şirketi Çok Fazla Cep Yakacak

admin admin -

Sony şirketi The Xperia Hello ürünü, Japonya’dan ön siparişle birlikte satışa çıkacak. The Xperia Hello isimli ürün , Sony şirketinin konuşma robotu şeklinde piyasaya sürülecek.

Şu an içerisinde Japonya’dan ön siparişe sunulmuş olan robot için Sony şirketinin mağazalarının belirlemiş olduğu fiyat 1300 $ tutarına denk geliyor, tabii ki de fiyatı Türk Lirası şeklinde düşündüğümüzde fazlası ile pahalı rakamlara ulaşmış olduğunu görsek bile özelliklerine bakma konusunda yarar var.

Amazon şirketinin Alexa hoparlörlerine rakip bir şekilde tasarlanan The Xperia Hello isimli ürün, Android İşletim Sistemini barındırmasıyla beraber sesli uyarılara cevap vermekte ve yüz ifadelerini de okuyabilmekte. Bu ürün sayesinde arkadaşlarınıza görüntülü olan mesajlar yollayabilir, yeni takvim ile ilgili bildirimlerini hatırlatabilir, trafik ve hava durumunu hızlı bir şekilde kontrol edebilir ve evin içerisindeylen aileni sana basit bir şekilde gösterebilir. Xperia Hello  isimli ürün aynı zamanda ünlü  olan Japon mesajlaşma sistemlerinden Line uygulamasıyla tamamen uyumlu.

Birde fiyat performans şeklinde baktığımız zaman hepimiz bu bahsi geçen ürünün az çok gerekli olup olmamakta olduğu konusunda yorumlar yapabilmekteyiz. Bu özellikler ise yalnızda Xperia Hello ürününe ait özelliklerden değil, elbette ki çok daha ucuza bunlar gibi bir hoparlör basit bir şekilde bulabiliriz. Fakat Sony şirketinin  bu konu ile ilgili düşüncesi ise ürünün basit bir hoparlörden çok, tüketicilerin ailesinin bir parçası olarak geldiği yönünde. İşte bu ise bizlere fiyatın biçin bu kadar pahalı bir durumda olduğunu açıklıyor diyebilmekteyiz ancak ikna ediyor mu? İşte bu sorunun yanıtını da size bırakmaktayız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir