Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5

admin admin -

Kulaklık pazarının önemli oyuncularından Sony‘nin mayıs ayında tanıttığı WH-1000XM5, kısa bir süre önce Türkiye’de de satışa çıktı. Peki kablosuz kulaklık, kullanıcılara neler sunuyor? Bu videomuzda ürünün genel hatlarıyla özelliklerine ve tasarımına değindik. Sony WH-1000XM5 inceleme videosuyla karşınızdayız.

Sony’nin 2020 yılında piyasaya sürdüğü WH-1000XM4‘ün devamı niteliğindeki WH-1000XM5, tasarımsal açıdan daha modern ve şık bir görünümü benimsiyor. Kulaklık, aynı zamanda yumuşak ve kulağa kolayca oturan malzemesiyle hem baskı yapmıyor hem de dışarıdan gelen sesleri minimize edebiliyor.

Üründe uçak gürültüsünden insan sesine kadar yüksek ve orta frekanslı sesleri engelleyen Aktif Gürültü Engelleme özelliği mevcut. Ayrıca Auto NC Optimizer ile gürültü engelleme özelliği takma koşullarına ve ortamına bağlı olarak otomatik optimize ediliyor.

Sony WH-1000XM5 modelinde selefinin aksine 30mm sürücüler bulunuyor. Bu da özellikle düşük frekans aralıklarında gürültü engellemeyi geliştirerek herhangi bir ortam gürültüsü olmadan müzik deneyimini artırıyor.

Kulaklık batarya tarafında da iddialı. Zira 30 saatlik kullanım ömrü ve USB-PD uyumlu AC adaptörüyle 3 dakikada 3 saatlik şarj vadediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir