Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ​​Sosyal Medya Danışmanlığı

​​Sosyal Medya Danışmanlığı

admin admin -

 

Günümüzde her ölçekte firmanın önem vermesi gerektiği sosyal medya sayesinde, firmanıza trafik oluşturabilir, ürün ve hizmetlerinizi milyonlar ile buluşturabilir ve marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz. Sosyal medya danışmanlığı sayesinde oluşturulan takipçi kitlesiyle uzun vadeli bir yatırım yapmış olacaksınız. Sosyal medya yatırımları bir bebeğin emeklemesi gibi başlar ama sabırlı bir şekilde yatırım yapıldığı takdirde çığ gibi büyüyerek devam eder. Gezgin Ajans’ın sunmuş olduğu projeksiyon sayesinde, sizler de belirlenen süre ve kampanyalarla hedeflediğiniz kitleye ve satışlara ulaşabilirsiniz.

 

Eskiden pazarlama departmanlarının üzerinde çok fazla durmadığı sosyal medya pazarlaması, günümüzde uzman ajanslar tarafından gerçekleştiriliyor. Küresel firmalar dahi ajanslar ile çalışarak dış kaynak hizmeti alıyorlar.

 

Sosyal medya pazarlamasında başarılı olmak için platformları çok iyi bir şekilde tanımanız, trendleri takip etmeniz ve etkileşim odaklı kampanyalar geliştirmeniz gerekir. Sosyal medyada başarılı olmanın en önemli unsurlarından bir diğeri de sabırlı ve istikrarlı olmaktır. İstikrarlı bir şekilde içerik oluşturmak ve sabırlı bir şekilde bu süreci devam ettirmeniz gerekir. Özellikle yeni açılan hesaplarda, büyüme hızı çok ağır bir şekilde başlar ama doğru stratejiyle ivmeli bir şekilde artar.

 

Gezgin Ajans farklı sektörden birçok firmaya, Sosyal medya danışmanlığı sağlamaktadır. Farklı sektörlere hizmet vererek, oldukça geniş bir bilgi birikimine sahibiz. Her sektörün farklı bir yaklaşım gerektirdiğini çok iyi biliyoruz. Bu konuda, müşterilerimize sonuç odaklı bir hizmet sunarak, onların yatırımlarını sonuca dönüştürüyoruz.

Sosyal Medya Danışmanlık Hizmetleri

 

Birçok platform üzerinde sosyal medya danışmanlığı sunmaktayız. İşletmenizin yer aldığı ya da alması gerektiği platformları sağlıklı bir şekilde tespit ediyor ve A’dan Z’ye yönetimini gerçekleştiriyoruz. Birçok platform üzerinde çalışarak, her platformun kendi format ve boyutlarında içerikler oluşturuyoruz.

 

●     Facebook Pazarlama: Facebook görece az kullanılan bir sosyal medya platformu olarak görülse de birçok sektör için vazgeçilmez platformlardan biridir. Özellikle, uygun maliyetlerle oluşturulan reklam kampanyalarının çok iyi geri dönüşleri olmaktadır. Bunun yanı sıra, Instagram üzerinden ücretli kampanyalar oluşturmak için her firmanın Facebook hesabına sahip olması gerekir. Hali hazırda Instagram üzerinde yayınlanan reklamlar da aynı platform üzerinden yönetilmektedir. Facebook sayesinde, ürün ve hizmetlerinizin videoları, grafikleri, metin içerikleri ve görselleri milyonlara ulaştırılır.

 

●     Instagram Pazarlama: Instagram, birçok sektör için vazgeçilmez platformlardan biridir. Sadece içerik paylaşmak için değil aynı zamanda mağaza oluşturmak için de kullanılır. Bu sayede, birçok firma ürünlerini Instagram mağazası üzerinden satabilmektedir. Özellikle moda ve aksesuar sektörünün satış odaklı en iyi platformlarından biri şüphesiz Instagram’dır. Bununla birlikte endüstriyel alanda hizmet veren kurumsal firmalara direkt olarak katkı sağlayamayabilir. Ama markanın kurumsal imajı ve marka bilinirliği açısından çok önemlidir. Bu nedenledir ki, hemen hemen bütün kurumsal firmaların Instagram üzerinde bir işletme hesabı bulunur.

 

●     YouTube Pazarlama: YouTube halihazırda dünyadaki en büyük ikinci arama motorudur. Bu açıdan, bir video platformundan fazlası olan YouTube, ürün ve hizmetlerinizi tanıtacağınız en önemli platformlardan biridir. Özellikle, ürün ve hizmetlerinizin video ile tanıtılması, potansiyel müşteriler üzerinde ikna edici bir unsurdur. Ürün ve hizmetlerin nasıl kullanıldığı ve çalıştırıldığı deneyimlerle aktarılır. YouTube pazarlamanın, satış rakamları üzerinde çok büyük etkisi vardır.

 

●     LinkedIn Pazarlama: Özellikle endüstriyel alanlarda ve B2B (Business to Business) iş modeli ile hizmet veren firmaların yer alması gereken bir platformdur. B2B çalışan firmalar, kendi sektöründeki profesyoneller ile bir araya gelerek etkileşime girer. Yurtiçi ve yurtdışı potansiyel müşterilerinize ulaşabilir ve marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz.

 

●     Twitter Pazarlama: Her mecranın kendine özel kitlesi bulunmaktadır. Twitter kullanıcısı da çok özel ve farklı bir yaklaşımı benimseyen kullanıcıdır. Anlık gelişmelere çok önem veren ve görece gündemi takip etmek isteyenlerin tercih ettiği bir platformdur. Twitter üzerinde ürün ve hizmet arayan kullanıcı sayısı çok fazladır. Özellikle, diğer kullanıcıların yorumlarını öğrenmek için yapılan aramalarda, yorumlar üzerinden çok ciddi etkilenirler. Bu açıdan, Twitter üzerinde var olmak ve etkin bir şekilde kullanmak, satışlar üzerinde direkt olarak bir etki yaratır.

 

Her Bütçeye Uygun Paketler

 

Küçük ölçekte firmalar ile orta ve büyük ölçekli firmalar aynı bütçelere sahip olamıyor. Her ölçekte firmaya hizmet vermek için farklı paketler tasarladık. Sunduğumuz sosyal medya danışmanlığı paketleri ile bütün platformlarda etkin olmanızı sağlıyor ve A’dan Z’ye takibini gerçekleştiriyoruz.

 

Sunduğumuz hizmetlerin listesi aşağıda yer almaktadır;

 

●       Özel Şablon Tasarımı

●       Facebook & Instagram & Twitter & LinkedIn & Youtube

●       Gönderi Paylaşımı Planlama

●       Kapak ve Profil Tasarımları

●       Özel Gün Paylaşımları

●       Etkinlik Paylaşımı

●       Yorum-Mesaj Yönetimi

●       Google Reklam Yönetimi

●       Sosyal Medya Reklam Yönetimi

●       Dijital Pazarlama Danışmanlığı

●       Raporlama

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir