Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sportive, Makedonya Milli Basketbol Takımı’nın forma sponsoru oldu…

Sportive, Makedonya Milli Basketbol Takımı’nın forma sponsoru oldu…

admin admin -

Türkiye’de sporun gelişimine yönelik birçok faaliyete destek veren, Türkiye’nin lider çok markalı spor perakendecisi Sportive, ilk kez yurtdışından bir takım ile işbirliği yaparak Makedonya Milli Basketbol Takımı’nın forma sponsoru oldu. Sponsorluk kapsamında Makedonya Milli Basketbol Takımı, EuroBasket 2017 ve Dünya Kupası eleme maçlarında Sportive formasıyla mücadele edecek.

 

Sponsorluk hakkındaki görüşlerini dile getiren Sportive Genel Müdürü Zeynep Selgur; “Sportive olarak ana misyonumuz; tüm spor branşlarını ve başarısına inandığımız bireysel sporcuları desteklemek ver her yaştan insana sporu sevdirmek. Bu kapsamda içinde yer almaktan çok keyif aldığımız, başta basketbol, futbol, voleybol ve yüzme olmak üzere Türkiye genelinde 300’ün üzerinde spor kulübüyle çalışıyoruz. Yurtdışında ise ilk defa Makedonya Milli Basketbol Takımı’nın forma sponsoru olduk. Makedonya Basketbol Federasyonu Başkanı Petar Naumoski, uzun yıllar Türkiye’de basketbolcu olarak bulunmuş, hepimizin yakından tanıdığı, gönüllere taht kuran bir sporcu. Kendisinin başkanlığı döneminde bu anlaşmayı yapmış olmaktan ayrıca büyük mutluluk duyuyoruz. EuroBasket gibi tüm dünyada basketbol severlerin ilgiyle takip ettiği bir şampiyonada bir milli takımın Sportive formasıyla mücadele edecek olması bizim için son derece gurur verici. Makedonya Milli Basketbol Takımı ile ilk kez adım attığımız yurtdışı açılımlarımıza devam edeceğiz. Türkiye’nin de ev sahibi olduğu EuroBasket 2017’de mücadele edecek tüm takımlara ve Milli takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Makedonya Basketbol Federasyonu Başkanı Petar Naumoski ise; “Öncelikle Sportive gibi güçlü bir firmayla işbirliği yaptığımız için çok mutluyuz. Sportive’le hem milli hem de gençlik takımımız için beraber çalışıyoruz. Bu işbirliğinin başlangıcında üretim için kendilerine kısa bir zaman sunmak durumunda kalmamıza rağmen profesyonel çalışma şekilleri sayesinde ortaya harika bir iş çıktı. Sportive birçok takıma ürün tedariğinde bulunan büyük bir marka. Destek verdikleri birçok takım da başarılarıyla adından söz ettiriyor. Biz de Sportive’le başladığımız bu işbirliğinin bize de şans getireceğine ve yakın zamanda büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

 

Basketbolun prestijli oyuncularını bir araya getirerek birçok takıma forma ve ürün temin eden Sportive, Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde Büyükçekmece Basketbol Takımı, Sakarya Basketbol Takımı ve Yeşil Giresun Basketbol Takımı’nın yanı sıra Basketbol 1. Lig’inde İstanbulspor Beylikdüzü Basketbol Takımı ve Düzce Belediyespor Basketbol Takımı’nın sponsorluğunu üstleniyor. Sportive, aynı zamanda Kadınlar Basketbol Ligi’nde Botaş Bayan Basketbol Takımı ve Abdullah Gül Üniversitesi Basket Takımı’nın yanı sıra Venüs Voleybol Kadınlar Ligi’nde Vakıfbank ve Türk Hava Yolları kadın voleybol takımlarının da sponsoru.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir