Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Steve Jobs’un Sesinden Apple’ın iPhone 8 Videosu Ortaya Çıktı

Steve Jobs’un Sesinden Apple’ın iPhone 8 Videosu Ortaya Çıktı

admin admin -

Apple firmasının kurucusu olan Steve Jobs’un sesinin yer aldığı videoda iPhone 8’inde görsellerinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

10. yılına özel olarak çıkartacağı iPhone 8 telefonlarda üst düzey özellikleri bir arada bulundurması beklenen firmanın özellikle iPhone 8 serisinden sonra yeni telefonlarını farklı bir isim ile piyasalara sürmesi bekleniyor.

Firmanın yayınladığı videoda iPhone 8’in konsept görüntülerinin yer almasından sonra Steve Jobs’un anısına birçok görselin yer alması ve Jobs’un sesinden bazı seslendirmelerin bulunması firma çalışanlarının duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Bu tanıtım videosunun basına sızdırılmasından sonra kullanıcıların bu videoyu kısa sürede birçok kez izlemesi aslında iPhone 8’in ne kadar merakla beklendiğini gözler önüne sermektedir.

Eylül veya Ekim aylarının ortalarında kullanıcılarına tanıtılacak olan iPhone 8 hakkında ortaya atılan iddiaların oldukça farklı olması telefona olan rağbetin giderek artmasına neden olmaktadır. Yakın zamanda firmanın iPhone 8 hakkında merak edilen teknik özelikler hakkında bazı açıklamaları yapacağı ve bu detayları kullanıcıları ile paylaşacağı düşünülüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir