Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Subaru Şirketi Özel Modellerinin Tanıtımını Yaptı

Subaru Şirketi Özel Modellerinin Tanıtımını Yaptı

admin admin -

Subaru şirketi BRZ ile WRX STI isimli modellerinin özel olan JDM versiyonları da Tokyo Motor Show içerisinde görücüye çıktı.

STI Sport isimli versiyonuna kavuşmuş olan BRZ modeli, daha da sert süspansiyonları ile birlikte STI ayarlı Sachs amortisörleriyle artık daha hızlı  bir tepki veriyor.

18 inç özelliğindeki jantlar, bu model ile alakalı özel bir şekilde sipariş edilmiş ve de aracın iç mekanında yer alan 2 renkli renk şeması ise mekana çok hoş bir görünüm katmış.

Ek bir şekilde, BRZ modelinin Cool Grey Khaki isimli bir versiyon daha yer alacak ve de 100 taneyle sınırlı bulunan bu otomobili alacak kişilerse kurayla seçilmiş olacak. BRZ STI Sport isimli modeli ne kadar özel olsa bile, aracın güç ile ilgili  unsurları 197 beygirlik gücünün daha ilerisine gidebilmiş bir durumda  değil.

WRX STI modeli baz almış olan S208 ise artık Subaru şirketinin performans kralı olabilecek. S208 modeli, 2015 senesi içerisinde duyurulmuş olan S207 modeline kıyasla çok daha güçlü ve  de karbon tavanının sayesinde çok daha alçak bir ağırlığın merkezine sahip bir halde.

329 beygirlik bir güç üretmekte olan aracın STI ayarlı durumdaki unsurlar ise Subaru şirketinin DampMatic II olarak isimlendirdiği ön süspansiyon ise hem arka tarafta hem ise önde yer alan aktif tork yönlendirmesi teknolojisini kapsıyor.

Araç içerisinde 19 inç özelliğindeki BBS jantlar ve de Brembo frenler yer alıyor. Sadece 450 tane üretilecek durumdaki standart S208 isimli modeli, sadece Japonya’da satılıyor olacak. S208 modelinin Nürburgring temasına sahip NBR Challenge Package isimli modelinden de 350 tane üretilecek.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir