Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Super Mario Run Oyunu App Store Üzerinden Yok Oldu

Super Mario Run Oyunu App Store Üzerinden Yok Oldu

admin admin -

Nintendo şirketinin en başarılı oyunlarından  biri olan Super Mario Run, App Store üzerinde aniden  ortadan kayboldu. 

Super Mario Run, Nintendo’nun ilk büyük akıllı telefon oyunudur. Herkesin oynamak için can attığı oyun Apple’ın App Store’dan kayboldu. Reddit’teki birçok kullanıcı Nintendo’nun maskot özellikli oyunu App Store’da bulunacak bir yer olmadığı söylüyor.

Mario Run’u aradığınızda karşısınıza Sonic Boom, ilk arama sonucu olarak çıkıyor. Nintendo’nun mali kazanç raporunda şirket, oyunun iOS ve Android üzerinden yaklaşık 150 milyon kez indirildiğini söyledi. Bu arada, hâlâ Google Play Store aracılığıyla indirilebilir.

Ocak ayında Super Mario Run’un 78 milyon kez indirildiğini ve tam sürüm için yaklaşık yüzde beş ödeme yaparak dört milyona yaklaştığını açıkladı.

Şirketin, Super Mario Run’un kurulum tabanının onda birine sahip olmasına rağmen, Fire Emblem Heroes’un para kazanmak olduğunu itiraf ettiği düşüncesiyle bu düşüncenin değişip değişmeyeceğini merak ediyoruz.

Yine de, bu oyun için bir güncelleme yüzünden olabilir veya yaklaşan iPhone 8 etkinliği ile ilgili olabilir. Bunu anlamak için zaman gerekiyor. Şimdilik, eğer bazı Super Mario Run’a merak ediyorsanız, Android tek seçeneğiniz gibi görünüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir