Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Taksim’de Dolar Dağıttılar! Kim Olduklarını Duyunca Çok Şaşıracaksınız

Taksim’de Dolar Dağıttılar! Kim Olduklarını Duyunca Çok Şaşıracaksınız

admin admin -

 

İstanbul’un en ünlü caddelerinden biri olan İstiklal caddesinde dikkat çeken bir olay gerçekleşti. Sosyal medyaya video çekmek isteyen grup, cadde boyunca 1 dolar dağıtmaya başladı. Paraları toplamak isteyenler arasında ise izdiham yaşandı.

Videoda görüldüğü üzere söz konusu grubun ellerinde dolar banknotlar yer alıyor. Aniden saçmaya başlayan bu grubu takip eden vatandaşlar izdihama neden olmaya başladı. Dikkat çeken bu görüntüleri ise ülkemizde son olarak yasaklana site olan Onlyfans içerik üreticileri olduğu belirtildi.

Onlyfans Üreticileri Dolar Dağıttı

Onlyfans üreticileri taksimde aniden dolar dağıtmaya başladı ve izdiham yaşandı. Videoda bazı vatandaşların dolar dağıtanların elinden doları hızlı bir şekilde aldığı görülüyor.

Bu tür ilgi çekmek için çekilen videoların Onlyfans üreticileri tarafından ilgi çekmek için üretildiği belirtildi.

Onlyfans Londra merkezli olarak ortaya çıkan bir sitedir. İçerik oluşturucularının genel olarak cinsel tarzda fotoğraflar ve videolar ürettiği belirtiliyor. Ülkemizde yapılan son açıklama ile birlikte Onlyfans sitesi kapanmıştı.

Çoğu içerik üreticisinin buradan dolar kazanması ile birlikte herkesin akın akın içerik üretmesi ilgi çekmişti. Ancak toplumsal olarak bir zarar görülmesi ile birlikte Onlyfans ülkemizde yasaklandı. Taksimde de Onlyfans üreticilerinin dolar dağıtması ile birlikte yeniden site gündeme geldi. 6 Haziran 2023 tarihinde CİMER’e şikayette bulunan bir vatandaş ile birlikte başlayan serüven 7 Haziran 2023 tarihinde siteye dair erişimin engellemesi ile son buldu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir