Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tekirdağ İlinde Akıllı Telefon İle Alakalı Operasyon

Tekirdağ İlinde Akıllı Telefon İle Alakalı Operasyon

admin admin -

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ ilinin Malkara ilçesi içerisinde düzenlemiş oldukları operasyonda koliler dolusu kaçak akıllı telefon ele geçirmiş olduklarını resmi bir şekilde duyurdu.

Tekirdağ ilinin Malkara ilçesi içerisinde gerçekleşen operasyonla yakalanmış olan kaçakçıların beraberinde yer alan 43 tane koli içinde yaklaşık bir şekilde 8.000 tane kaçak akıllı telefonu bulundu.

Gelmiş olan bir ihbar sonucunda harakete geçmiş bulunan emniyet güçleri ise, 1 kişiyi  hızlı bir şekilde gözaltına aldı. Kapıkule sınır kapısını aşıp çeşitli köy yollarından Tekirdağ ilindeki Malkara‘ya gelmiş bulunan kamyonet ile geldiği açıklanan kaçak telefonların büyük  bir çoğunluğunun iPhone 8 modeli, iPhone 8 Plus modeli ve de Galaxy Note 8 modeli olduğu  açık bir şekilde söylendi.

Ülkemiz içerisinde fazlası ile yüksek fiyatlarla satışı gerçekleştirilen akıllı telefonların görmekte bulunduğu büyük ilgi maalesefki beraberinde de bu tarzdaki problemleri getirmeye devam etmekte. Tüketiciler çok daha iyisini daha da ucuz bir fiyata almayı isterken farkında bulunmadan kaçak telefonlara bulunan talebi de arttırmış oluyor.

Ülkemiz içerisine sokulmaya çalışılmakta olan bu kaçak akıllı telefonların değerinin de en az 20 milyon lira tutarına yakın bir fiyatta olduğu tahmin edilmekte.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir