Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. TELEFONLAR VE ARABALAR 5 DAKİKADA ŞARJ OLACAK!

TELEFONLAR VE ARABALAR 5 DAKİKADA ŞARJ OLACAK!

admin admin -

EN İYİ TELEFONUN BİLE ŞARJ ÖMRÜ 1.5 GÜN!

Bu zamana kadar piyasaya sürülen telefonların en uzun şarj ömrü sadece 1.5 gün dayandığı tespit edilmiştir. Özellikle dokunmatik oluşlarıyla ve çeşitli uygulamaların kullanışlarıyla telefonlarımızın şarjları çok çabuk bitiyor. Akıllı telefon olarak bildiğimiz ve her gün markaların yeni modelleriyle karşımıza çıktığı bu zamanda, şarj derdine son veriliyor.

 

2015’TE AŞIRI HIZLI ŞARJ OLABİLECEK TELEFONLAR DUYURULMUŞTU

Las Vegas’ta yapılan CES Teknoloji Fuarı’nda halka beş dakikada, aşırı derecede hızlı şarj edilebilir telefonlar tanıtılmıştı. Proje StoreDot isimli şirket tarafından hayata geçirilecekti. Şirketin yönetim kurulu başkanı olarak BBC kanalına açıklama yapan Doron Myersdorf, bu telefonların 2018 yılında üretilmeye başlayacağı haberini verdi. 

Myersdorf, bataryaların içerisine nanoteknoloji ile üretilen malzemelerin koyulduğunu söyledi.

 

Beş Dakikada Şarj Olan Araba Tanıtıldı!

StoreDot firması’nın üretime sunulacak olan hızlı şarj edilebilir telefonlar ile ilgili olarak teknoloji dünyasında itirazlar gelmişti. Bunun imkansız olmadığını göstermek ve beş dakikalık şarj süresini kanıtlamak için StoreDot şirketi şarj edilebilir aracını tanıtarak imkansız bir durum olmadığını ve telefonlarda da olabileceğini gösterdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir