Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tiktok Uygulamasında logosuz Video Nasıl İndirilir?

Tiktok Uygulamasında logosuz Video Nasıl İndirilir?

admin admin -

 

Tiktok uygulamasından yararlanmak için ve site üzerinden video indirme işlemi yapabilmek için öncelikli olarak mutlaka tiktok video bağlantısı programını telefonunuza indirmeniz gerekir. Bu aşamadan sonra karşınıza logolu ya da logosuz video indirme diye bir işlem sorulur. Hangisini seçmek isterseniz birini seçerek video indirme sayfasına yönlendirebilirsiniz.

Telefon ya da bilgisayarınıza istemiş olduğunuz videoyu indirerek izlemeye başlayabilirsiniz. Bu videoyu herhangi istediğiniz birine göndererek sonrasında tekrardan kullanma hakkına sahip olabilirsiniz.

Video İndirme Ücretli midir?

Video indirme işlemi tamamen ücretsiz olup, hiçbir ücret ödemeden basit yöntemler ile bu uygulamadan yararlanılıp butün sevdiğiniz videoları kolaylıkla telefonunuza ya da kullanılan cihaza indirebilirsiniz. Bunun için hizmet veren en iyi siteleri bulabilirsiniz. ve bu siteler aracılığı ile Tiktok videolarına ulaşıp indirmek oldukça basit ve kolay olur.

Tik Tok Video İndirme Aşamaları Nasıl Olur?

Tiktok video indirme işlemi genellikle bu uygulama sayesinde gerçekleştirilip yapılsa dahi aslında çok fazla kullanıcı tarafından tercih edilmeyen bir yöntem olur. Bunun en büyük başlıca nedeni ise indirilecek olan videoların üzerinde tiktok logosunun bulunmasıdır. Bu yüzünden çok talep görmez.

Çekmek istediğiniz her video için direk olarak tiktok uygulamasının kamerası ile çekip yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Telefonunuza indirmek kaydetmek istediğiniz her videonun üzerinde logolu bir video indirme yöntemi yer alıyor. Çoğu herkes bu video indirme uygulamasını çok yaygın bir şekilde kullanmasa da beğenen kişiler tarafından oldukça büyük ilgiye sebep olabiliyor.

Eğer sizde Tiktok uygulamasını sürekli olacak şekilde kullanıyorsanız tiktok sayfasını sık kullanılanlar listesine eklemenizde oldukça yarar olur. Böyle bir uygulamanın video indirme işleminden faydalanmak isterseniz uygulamayı indirmeniz yeterli olur.

Uygulamanın İçinden Tiktok Video İndirme İşlemi

Direk olarak tiktok uygulamasının içinde bulunan yerleşik olan araçlardan faydalanarak çok kısa bir süre içerisinde tiktok video indirme işlemini kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu işlemi yapmak için öncelikli olarak istediğiniz bir videoyu izlerken indirmek için ilk etapta ekran üzerine uzun bir süre basılı tutun.

Sonrasında ekranda karşınıza gelen menüden videoyu kaydet seçeneğine tıklayarak pratik bir şekile videoyu telefonunuza indirebilirsiniz. Eğer ki video üzerine uzunca bir süre basılı kaldıktan sonra kaydet bölümü karşınıza çıkmadıysa tiktok video indirme işlemi için ikinci yöntemden faydalanabilirsiniz.

Tiktok Video İndirmede İkinci Yöntem

Bunun içinde izlemiş olduğunuz videonun sağ tarafındaki paylaş simgesine dokunun. Sonrasında ise hem alt tarafında videoyu paylaşmak için belirli sosyal medya hesaplarının yer aldığı bir ekran gelecek karşınıza bu sayfada yer alan videoyu kaydet seçeneğine tıklayarak videoyu telefonunuza kolayca kaydedebilirsiniz.

Ayrıca Tiktok video indirme yöntemi için tiktok uygulaması haricinde diğer araçlardan da faydalanarak bu işlemi yapabilirsiniz. Bu işlem sayesinde de videoyu telefonunuza kaydetmiş olursunuz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir