Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. TikTok videolarını öne çıkarmanın yolları

TikTok videolarını öne çıkarmanın yolları

admin admin -

Tiktok’ta ağır çekim yapmanın adımları

Bireyler çeşitli adımları takip ederek TikTok uygulaması üzerinden çekmiş oldukları videoları ağır çekimde izleyicilerle paylaşabilirler. Bunun için yapılacak ilk yardım videoyu normal standartlarda çekmektir. Ardından ekranın sağ alt köşesindeki zamanlayıcı bölümünden zaman efektleri bölümüne tıklamak gerekir. Açılan yeni pencerede ağır çekim seçeneğini 0.5 yapmak bu anlamda videoyu ağır çekim için düzenlemeye yeterli olacaktır. Ardından ekranın sağ üst köşesinde yer alan yönergede next işaretini takip ederek ilerlemek gerekir. İşte tam da bu noktada ağır çekim video hazır hale gelir. 

TikTok uygulamasında düet yapmak mümkün mü?

TikTok dünyasında özellikle de düet yapmak videoları popüler hale getirmenin bir diğer yoludur. Genel anlamda TikTok uygulamasının ürettiği ürünün video olduğunu düşünürsek videolar içerisinde düet yapmakta Bu ürün üretmenin en önemli yollarından biridir. Hele de TikTok kullanıcıları ünlü biri ile düet yaptıkları takdirde izleyici kitlelerinde çok büyük bir oranda artış gözlenir. TikTok uygulaması üzerinden düet yapabilmek için özellikle önceden paylaşılan ve beğenilen bir düet videosunu seçmek gerekir. Video sayfasında paylaş seçeneğine tıklayıp buradan düet seçeneğini seçmek lazımdır. Bu noktada uygulama ekranı iki parçaya ayrılacaktır. Düeti yapacak olan profilin sahibi ile açılan video yan yana görüntülenecektir. Ardından kırmızı olarak dizayn edilmiş video kayıt düğmesine basarak düet yapılmaya başlanabilir. TikTok uygulaması düet yaptıktan sonra bunu paylaşma imkanı da sunmaktadır.

TikTok uygulamasında efekt yapımı nasıldır?

TikTok uygulamasında bireylerin en çok tercih ettiği ve uygulama kullanırken en çok beğenilen videolardan biri de efekti kullanılan videolardır. Efekt kullanılan videolar bireylerin güncel kalmasını beğeni sayılarını arttırmalarını ve keşfet ekranına düşmelerini sağlar. Video önizleme ekranının sol alt köşesindeki saat bölümüne tıklayarak videolara efekt koymak mümkündür. Saat bölümüne tıkladıktan sonra açılan yeni pencerenin alt kısmında farklı filtre ve efekt seçenekleri yer almaktadır. Kullanıcılar diledikleri efekti buradan seçip videolarına kaybedebilirler.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir