Titanic Deluxe Belek Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker?

Titanic Deluxe Belek Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker?
Titanic Deluxe Belek Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker? hande erol

Titanic Deluxe Belek Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker?

Yaz tatilinde nereye gitmeliyim diye uzun uzun düşünmenize gerek yok! Antalya; yalnızca Türklerin değil dünyanın farklı ülkelerinden gelen diğer turistlerin de gözbebeğidir. Tarihi ve doğal güzellikleri, plajları, yemekleri, gece hayatı ve daha birçok özelliğiyle fark yaratan Antalya; aynı zamanda bünyesinde birbirinden harika oteller de barındırır. Onlardan birisi de Titanic Deluxe Belek! Gelin, bu otelin öne çıkan özelliklerine yakından bakalım!

Titanic Deluxe Belek Neden Tercih Edilmeli?

Her şeyden önce, bu otelin lüks Antalya otelleri arasında bulunduğunu ifade edebiliriz. Titanic Deluxe Belek; erken rezervasyon sayesinde çok daha uygun şartlarla kalınabilecek türden bir oteldir. Ancak, erken rezervasyon olmadığı takdirde otelde boş yer bulmak dahi imkansızdır. Titanic Deluxe Belek için rezervasyon yaptırmak istiyorsanız otelin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Titanic Deluxe Belek; cennetten farksız manzarasıyla gören herkesi kendisine hayran bırakır. Farklı özelliklere sahip 594 odası ile dikkat çeker. Yemyeşil bir doğa ile turkuaz mavisi denizi bir araya getirmesinden dolayı değerlidir. Antalya’nın meşhur Beşgöz Nehri’ne çok yakındır. Yeşilin her tonunu barındıran çam ormanlarının arasına gizlenmiş bir oteldir. Her ne kadar lüks bir otel olsa da ziyaretçilerine doğanın içerisinde kamp yapıyormuş gibi bir izlenim vaat eder. Zarif ve sıcak bir atmosfer vaat etmesinden dolayı birçok kişinin ilk tercihi arasında yer alır.

Titanic Deluxe Belek; herkesin ihtiyaçlarına hitap edecek türden farklı konaklama seçeneklerini bünyesinde barındırır. Odaların neredeyse tamamı en çok üç kişinin kalacağı şekilde tasarlanmıştır. Standart oda, superior oda, riverside oda, Bali House Garden, Bali House Swim-Up, deluxe süite, Ottoman SPA süite, Maldive House, aile odası, majör süite, corner süite, family pool süite balcony, family pool süite swim-up, design pool villa, exclusive pool villa ve superior villa gibi konaklama seçeneklerini bünyesinde barındırır.

Titanic Deluxe Belek Neler Vaat Eder?

Titanic Deluxe Belek; eşsiz bir tatil deneyimi adına gerekli olan her detaya sahiptir. Bir kilometreden uzun bir kumsalı mevcuttur. Bu sayede, ziyaretçilerinin deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını olabilecek en iyi şekilde çıkarmalarını mümkün kılar. Bu plaj sayesinde eğlenceli su aktiviteleri gerçekleştirilebilir. Ayrıca, burada bulunan Woodsman Fitness mutlaka ziyaret edilmelidir. Bu sayede, tatil sırasında spor yapmak mümkün hale gelir. Son olarak, otelin plajında çocuklara özel bir alan bulunur.

Titanic Deluxe Belek; iyi bir otelde olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırır. On farklı havuzu mevcuttur. Bu sayede, otel müşterilerinin havuz keyfini en iyi şekilde yaşamaları mümkün hale gelir. Ayrıca, aquarparkın da bu oteli özel kılan detaylardan birisi olduğunu ifade edebiliriz. Son olarak, Titanic Deluxe Belek’in her şey dahil konsepti ile hizmet verdiğini ve üç öğün yemeğin ücretsiz olduğunu söylemeliyiz. Titanic Deluxe Belek fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Girişimci Metin Akay İnanılmaz Değişimler programı ile gündemde
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor
Boris Volfman: Türk tarımı ihracatta rekora koşuyor