Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Toz Granül Dolum Makinası Fiyatları & Modelleri

Toz Granül Dolum Makinası Fiyatları & Modelleri

admin admin -

Kahve, Türk milletininin masasından asla inmeyen ürün olarak yerini almıştır. Kahve, o rahatlatan kokusunu ve tadını almak için çeşitli işlemlerden geçer ve sofralarımıza ulaşır.

 

Kahve hassas bir ürün olduğundan paketlenmesine dikkat edilmesi, nemden uzak tutulması oldukça önem taşımaktadır. İşte burada devreye toz granül dolum makinelerinin çeşitli özellikleri devreye giriyor.

Toz Granül Dolum Makineleri Ne Gibi Özelliklere Sahip Olmalıdır?

Granül kahvelerin hassas bir ürün olduğundan bahsetmiştik. Bu yüzden toz granül dolum makinelerinin paketleme yaparken gereken özeni göstermesi gerekmektedir. Aksi takdirde kahvenin bozulmasına, gereken tadı vermemesine yol açabilir.

Paketleme esnasında hava almaması, paketin boyutuna göre kahvenin gramajının ayarlanması, makinenin kolay kullanılabilir olması, makinenin kahveye temas eden yerlerinin gıdaya uygun tasarlanması gibi özelliklere oldukça dikkat edilmelidir. İşte birkaç paketleme makinesi ve özellikleri:

BM-A Vidalı Paketleme Makinesi

Makinenin çok fazla tercih edilir olmasının en büyük sebeplerinden biri kullanımın kolay olması ve verimliliği oldukça arttırmasıdır. Makine toz ve benzeri ürünleri paketlemek için tasarlanmıştır ve servo motor kontrollü vidalı dolum ünitesi sayesinde hızlı ve hassas bir dolum gerçekleştirir.

Kahve paketlemek için oldukça uygun bir ürün olan bu toz granül dolum makinesi, toz ürüne temas eden her bir yüzeyi için  AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır ve bu çelik malzeme gıdalar için uygun bir malzemedir. Ürün montajı CE standartlarına uygun olarak yapılır.

Ürünler paketlenirken hata yaşamak istemiyorsanız eğer yazıcı hatasına bağlı otomatik durma sistemi işinizi oldukça iyi bir şekilde görecektir. Ayrıca dokunmatik ekran ve birçok dil seçeneğiyle kullanımı dışında fiyat olarak da uygun olması sizi oldukça memnun edecektir.

IM-A Vidalı Paketleme Makinesi

En çok tercih edilen diğer bir ürün olan IM-A Vidalı Paketleme Makinesinin en büyük avantajı size zaman kazandırmak olacaktır. Günümüzde zaman çok fazla değerli olduğundan oldukça işinize yarayacak bir teknolojiye sahip bir ürün ile paketlemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Ürüne temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır ve bu malzeme gıdaya uygun bir malzemedir.

Benek sensörünü kolayca ayarlayabilir ve hassas paketlemelerinizi rahatça yapabilirsiniz. Montaj yapımı CE standartlarına uygundur.

 

 

IMQ-A Vidalı Quadro Paketleme Makinesi

Yaka setinin kolay değiştirilebilmesi ile hızlı paket değişimi yapabilen IMQ-A Vidalı Quadro Paketleme makinesi ile kahveler rahatça paketlenebilicek.

Ürüne temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır ve bu malzeme gıdaya uygun bir malzemedir. Ürünlerin gramajlarıı, dolum vidasının tur sayısı ile ayarlanmaktadır. AC motor tahrikli film sürme ünitesi, pnömatik tahrikli yatay çene baskı ve kesme ünitesi ile dengeli işlemler yapar. Soğuk ya da sıcak yapıştırma teknikleri uygulanabilir.

SA-A Yarı Otomatik Vidalı Toz Dolum Makinesi

Genellikle işe yeni başlayanların tercih ettiği bu ürünün üretim kapasitesi diğerlerine kıyasla oldukça düşüktür. Kullanıcının kullanımına bırakıldığı için kullanıma göre paket adedi değişiklik gösterebilir.

Ayrılabilir yapısı sayesinde kurulumu oldukça kolaydır ve fazla yer kaplamaz. Basit yapısı sayesinde temizliği ve bakımı da oldukça kolaydır. Diğer paketleme ürünleri gibi ürüne temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır ve bu malzeme gıdaya uygun bir malzemedir. Kısacası yeni başlayanların tercih edebileceği kurulumu kullanımı kolay bir ürün olan bu makine fiyat olarakta avantaj sağlayacaktır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir