Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. TRT 1 Gündüz Kuşağı Haftaya Hareketli Başlıyor!

TRT 1 Gündüz Kuşağı Haftaya Hareketli Başlıyor!

admin admin -

 

Çocuklarda Cilt Hastalıkları Doktor Geldi’de!

Sağlık Bakanlığı’nın katkılarıyla hazırlanan ve Dr.Halit Yerebakan’ın sunduğu ‘Doktor Geldi’ programı 30 Ekim Pazartesi günü saat 12.45’te TRT 1’de izleyicisi ile buluşacak. Pazartesi günü ekrana gelecek olan ‘Doktor Geldi’ programında, Uzm. Dr. Murat Palabıyık Ve Uzm. Dr. Canan Öztürk çocuklarda meydana gelen cilt hastalıklarından bahsedecek. Halit Yerebakan vücut tipine göre beslenme kurallarını anlatacak. Yekbu Köseoğlu ise metabolizmayı güçlendiren tahıllı salata tarifi ile ekranda yer alacak.

 

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım’da!

30 Ekim 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan ‘Bir Yastıkta Kocayalım’ programı, yeni haftada Sinem ve Akın çiftinin evine konuk oluyor. Kanser hastası olan Sinem tedavi nedeniyle bitkin olduğundan evdeki sorumluluklarına yetişemiyor. Birçok konuda kendini güçsüz hisseden Sinem en büyük destekçisinin eşi Akın olduğunu düşünürken, Akın hayatlarıyla ilgili bambaşka bir karar veriyor.

 

Hafta içi her gün saat 14.40’ta TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan gerçek hayat öykülerinden yola çıkılarak hazırlanan “Bir Yastıkta Kocayalım” ‘Evlilik nedir?’, ‘Bu önemli birliktelik sevgiyle, saygıyla, sabırla yıllarca sürer mi?’, ‘Neden zamane evlilikleri bu kadar çabuk sonlanıyor?’, ‘Neden boşanmalar bu kadar artıyor?’ gibi sorulara cevap arayacak.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir