Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Trump ringe çıktı!

Trump ringe çıktı!

admin admin -

Basın organlarına ve medyaya yaptığı eleştirilerle sık sık gündeme gelen Donald Trump, paylaştığı montaj videoyla bu kez CNN’i hedef aldı. Yüzüne CNN logosu montajlanan kişinin dövüldüğü videoyu Twitter hesabından paylaşan Trump, “sahtekar CNN” başlığını kullandı. Paylaşımı yapmadan önce CNN’in isminin başka bir isimle değiştirilmesi gerektiğini söyleyen bir tweet atan Trump, paylaşımına “#FraudNewsCNN” ve “#FNN” etiketlerini ekledi. Haber medyasının hile kullandığını ve diğer kitleleri kendisinin sosyal medya kullanmaması gerektiği yönünde yönlendirmeye çalıştığını belirten Trump, 2016 yılında yapılan seçimleri yaptığı röportajlar, konuşmalar ve kullandığı sosyal medya ile kazandığını ve sahte haberleri alt ettiğini söyledi.

Trump’ın paylaşımının ardından açıklama yapan CNN kanalı, ABD Başkanı’nın yaptığı paylaşımla medya güçlerine yönelik şiddeti desteklediğini ve insanları buna teşvik ettiğini iddia etti. Trump’ın paylaştığı montaj videonun ise kimin elinden çıktığı şu an bilinmiyor.

CNN’in yanında, New York Post gazetesi de sosyal medyada ağır hakaretlere varan paylaşımlar yapan Donald Trump’ın bu mecrayı kullanım alışkanlığıyla alakalı olarak yalnızca üç kelimeden oluşan bir editör yazısı yayınladı. New York Post tarafından yayınlanan bu yazı “Trump’ın tweetleri hakkında” başlığı kullanılarak paylaşıldı ve sadece “Dur. Sadece dur.” ifadelerini içeriyor.

Başkan Donald Trump ise bu eleştiriye de yine sosyal medya üzerinden karşılık verdi ve attığı tweet ile kendisinin sosyal medya kullanım alışkanlığının geleneksel Başkan tipine değil modern zamanların Başkan tipine uygun olduğunu takipçileriyle paylaştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir