Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Turkcell Bayram Tatilinin Tadını Doyasıya Çıkarttıracak

Turkcell Bayram Tatilinin Tadını Doyasıya Çıkarttıracak

admin admin -

Turkcell şirketi, bayram tatiline yeni bir keyif katacak uygulamaları ile kullanıcılarının Ramazan Bayramı’nı çok iyi bir şekilde kutluyor. TV+ abonesi olanlar tatildeyken canlı kanalları ve de eğlenceli filmleri istedikleri her yerde izler iken, ‘’müziksiz  hiç bir şekilde olmaz’’ diyenler için fizy, yerli  ve yabancı milyonlarca sayıda  şarkı sunmakta. Bayramlaşmak ve de sevdikleri ile görüntülü  olarak görüşmeyi isteyenler de BİP içerisinde buluşuyor. Tatil süresince çekilmiş olan fotoğraflar ve videolar da lifebox ile birlikte güvenli bir şekilde saklanıyor. Üstelik yaşama değer katmış olan bu Turkcell uygulamaları bütün operatör kullanıcılarına da tamamen açık durumda. Bütün operatör müşterilerinin kullanabilmekte olduğu TV+ ile birlikte fizy, BiP ve 

 de lifebox uygulamaları bayram süresince kullanıcılarına  çeşitli ayrıcalıklar yaşatmış olacak. Bütün filmlerini ücretsiz bir şekilde izleyicisine açıp bayramı kutlamaya hazırlanmakta olan TV+, bayram tatiline çok özel şarkı listeleri ile fizy, bayramlaşmanın en yeni durumu BiP ve de tatil fotoğraflarının güvenli bir şekilde saklanmış olduğu lifebox  ise bu bayramda da vazgeçilmez uygulamalar arasında yerlerini alacak. 

Turkcell’e ait olan televizyon platformu TV+ uygulaması, bayram süresince kullanıcılarına doyasıya bir şekilde sinema keyfini yaşayabilsinler diye bütün filmlerini açıyor. Sınırsız bir şekilde film ayrıcalığı yaşayacak olan TV+ abonelerinin ise mobil televizyonu tatildeyken de her anların yanlarında bulunacak. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir