Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye İçerisinde Nokia 3310 Ne Kadara Satılacak?

Türkiye İçerisinde Nokia 3310 Ne Kadara Satılacak?

admin admin -

Nokia 3310 geçmiş olduğumuz şubat ayı içerisinde Barselona’da gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi’nin daha öncesinde tanıtılmış ve de fuar esnasında en fazla dikkat çeken telefonlardan biri olmayı başarmıştı. Nokia şirketinin bu telefonu ise Hepsiburada’nın tarafından, Nokia Türkiye garantisi ile beraber 549 Türk Lirası fiyat etiketi ile satışa sunulmuş duruma.

Hepsiburada ayrıca, Nokia 3310 modelini kırmızı ile birlikte lacivert ve de sarı renk seçenekleri ile satışa sunmuş. Bunlarında dışında telefonun bir de gri renk seçenekleri bulunuyor, fakat bu seçenek ise satışta bulunmuyor gibi görünmekte.

Seneler öncesinin en fazla satışı yapılan Nokia markasına sahip cep telefonlarından bir tanesi olan 3310’a atıfta bulunmuş olan, onun tasarımının çizgilerini günümüze uyarlamış olan Nokia 3310, 2.4 inçlik QVGA bir ekrana sahip. Dokunmatik bir özellik taşımayan bu ekran içerisinde gösterilen Series 30+ isimli tabana sahip kullanıcı arayüzününün ekranın altında bulunan navigasyon tuşları ve de yazılım tabanlı fiziksel tuşlar ile gezmek ve yönetebilmek olanaklı oluyor.

Yaklaşık olarak bir ay kadar bekleme ve de 22 saate ulaşan konuşma zamanına sahip bir pil ile beraber sunulmuş olan Nokia 3310 modelinin 3G ya da 4G desteği bulunmuyor. Aynı zaman içerisinde Wi-Fi bağlantısı yok. Telefonda gelmiş olan Opera Mini internet tarayıcısı ile, 2G bağlantısı üstünden mobil web sitelerini de açabiliyorsunuz. Bunun yanında Twitter ile birlikte Facebook ve WhatsApp gibi popüler  olan sosyal medya ve de iletişim servislerini de kullanabiliyorsunuz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir