Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye İçerisindeki İlk Watch Series 3 Ürününü Alan Kişi Açıklandı

Türkiye İçerisindeki İlk Watch Series 3 Ürününü Alan Kişi Açıklandı

admin admin -

Apple şirketinin Watch Series 3 modeli 29 Eylül tarihi itibari ile Türkiye’de satışa çıkartıldı. Apple şirketinin  tarafından 12 Eylül tarihinde gerçekleşen etkinlik esnasında duyurulmuş olan yeni akıllı saatler, özellikle 

 de yerleşik bir hücresel özelliği bulunan modelleriyle çok dikkat çekmekteler.

Dünya üzerindeki bir numaralı saati pozisyonuna gelmiş olan Apple Watch ürünü, bundan sonra hücresel bağlantı ile ilgili seçeneği de sunmakta. Tasarım şeklinde aynı kalmış olan akıllı saat, LTE desteğine sahip modelinde yer alan Digital Crown’un kırmızı renge sahip bir yüzeye sahip olması ile ayırt edilebilmekte. Öte yandan, bu ürüne Altimetre ile ilgili  özelliği de eklenmiş bir halde.

W2 çip sayesinde daha da güçlenmiş olan Apple Watch Series 3 modeli, daha hızlı 2 çekirdekli işlemci ve de 8 GB’lık bir kapasiteye sahip durumda. Ürün içerisinde 18 saate kadarlık bir pil ömrü sunulmaktadır.

Hücresel olan özelliğinin watchOS 4 ile birleşmesiyle beraber yakın zamanda Apple Music kullanıcıları da 40 milyon tane şarkıyı doğrudan bilekleri üzerinden dinleyebilecekler.

Apple Watch (GPS ve Cellular) ürünü, iPhone’dan daha uzakta olduğu zaman hücresel özelliğine problemsiz bir biçimde geçmiş olan eksiksiz bir tane LTE ve  de UMTS radyoya sahip halde. Watch ürünü, iPhone modeli ile aynı numarayı paylaşmış olduğu için aileniz ile birlikte arkadaşlarınıza veyahut iş arkadaşlarınıza farklı bir numara vermenize hiç bir şekilde gerek bulunmamaktadır. Aynı zaman içerisinde, müşterilerin özel bir başlangıç yapabilmelerine  de yardımcı olabilmek amacıyla programa katılmış olan iletişim operatörlerinin lansmanda giriş seviyesi içerisinde özel hücresel planlar sunuyor olacak.

Apple şirketinin Watch Series 3 isimli modelleri 1.649 Türk Lirası tutarında başlamış olan fiyatlar ile satışa sunulmuş bir haldedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir