Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye Kupası’nda Heyecan Dorukta, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor’un Rakipleri Belli Oldu

Türkiye Kupası’nda Heyecan Dorukta, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor’un Rakipleri Belli Oldu

admin admin -

Türkiye Kupası’nda Heyecan Dorukta, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor’un Rakipleri Belli Oldu

Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimi, Türkiye Kupası’nın 5. tur maçlarının ardından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Kupanın favori takımları arasında yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’in son 16 turundaki rakipleri nihayet belli oldu. Aynı zamanda Rıza Çalımbay’ın ayrılığı sonrasında adı birçok kulüple anılan tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın’ın Antalyaspor’u da sürpriz bir eşleşme ile dikkat çekti.

Kura çekimi sırasında atmosferin gergin olduğu, kulüp yetkililerinin büyük bir merak içinde eşleşmeleri beklediği gözlendi. Sergen Yalçın’ın yönetimindeki Antalyaspor’un Beşiktaş ile eşleşmesi, kura çekiminin en çok konuşulan anlarından biri oldu. Maçların oynanacağı tarihler de belirlenirken futbolseverler, heyecanla bu büyük mücadeleleri beklemeye başladı.

Büyük Takımların Gözü Kupada

5. tur maçlarının ardından kura çekimi ile birbirine eşleşen takımlar arasında dikkat çeken maçlardan biri, Galatasaray’ın Bandırmaspor’la karşılaşması oldu. Galatasaray, bu turda zorlu rakibi Bandırmaspor ile mücadele ederken, Fenerbahçe ise Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Diğer yandan Beşiktaş, Antalyaspor’u ağırlayacak.

İşte Türkiye Kupası Son 16 Turu Eşleşmeleri

  • Sivasspor – Konyaspor
  • Başakşehir – Hatayspor
  • Gençlerbirliği – Trabzonspor
  • Antalyaspor – Beşiktaş
  • Karagümrük – Samsunspor
  • MKE Ankaragücü – 24 Erzincanspor
  • Galatasaray – Bandırmaspor
  • Gaziantep FK – Fenerbahçe

Türkiye Kupası’nın bu aşamasında, hem büyük takımlar arasında yaşanacak çekişmeli mücadeleler hem de alt liglerden gelen sürpriz ekiplerin performansıyla ilgi çekici anlar yaşanması bekleniyor. Futbolseverler, Türkiye Kupası’nın bu yılki heyecan dolu mücadelelerini takip etmek için sabırsızlanıyor. trendbet mobil giriş

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir