Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye’nin İlk Sağlık Oteli Vital Otel Fulya’nın Genel Müdürü Ayhan Topoğlu Merak Edilenleri Anlattı

Türkiye’nin İlk Sağlık Oteli Vital Otel Fulya’nın Genel Müdürü Ayhan Topoğlu Merak Edilenleri Anlattı

admin admin -

Türkiye’nin ilk sağlık oteli olan Vital Otel Fulya oldukça merak edilen bir konsept. Türkiye’de bir ilk olması da oldukça gurur verici. Vital Otel Fulya’nın genel müdürü ise Ayhan Topoğlu. Ayhan Topoğlu böyle bir ilke imza attıkları içinde oldukça mutlu olduğunu dile getirdi. Oldukça yoğun bir programa sahip olan Ayhan Topoğlu, misafirlerine daha iyi hizmet vermek için ekip olarak çok çalıştıklarını da ekledi. 

Vital Otel Fulya ilk olarak misafirlerine sağlık ve bakım uygulamaları sürecinde, oldukça güzel hizmetler sunuyor. Bu süreçte onların en iyi şekilde konaklamasına yardımcı oluyor.

Oldukça büyük bir ekip ile çalışan Vital Otel Fulya hemşire, diyetisyen ve özel sağlık ekibi ile misafirlerinin doktor ziyaretlerinden sonra iyileşme ve dinlenme süreçlerinde, doktorları tarafından tavsiye edilen kontrolleri yaparak konuklarını yakından takip etmektedir. Bu sayede olabilecek tüm tehlikeleri ortadan kaldırır ve sizlere anında profesyonel bir yardım sağlar. 

Sağlık konusunda tüm her şeyi sizlere sunan Vital Otel Fulya aynı zamanda konforu ve şıklığı da sizlere sunmaktadır. Otelin tüm detayları misafirleri düşünülerek hazırlanmış ve konumu gereği de oldukça merkezi bir yerdedir. 

Türkiye için oldukça önemli olan ve gerek olan bu otel için Davut Topoğlu Holding, yıllar içerisinde kazandığı deneyim ve bilgi birikimi ile sizlere sunmaktadır. Bu noktada oldukça gurur verici bir ilke imza atan Davut Topoğlu Holding bu konuda yoğun bir şekilde çalışmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir