Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Twitter oyun işine girdi

Twitter oyun işine girdi

admin admin -

Son dönemde büyük şirketlerin, faaliyet gösterdikleri alanın dışına çıktıklarına şahit olduk. Dijital yayın platformu Netflix, geçen sene kullanıma açtığı ‘Netflix Games’ hizmetiyle 190 ülkede Android ve iOS kullanıcılarına çerezlik diyebileceğimiz onlarca mobil oyun sunmaya başladı.

Oyunda ‘Data’ isimli bir köpeğin yanı sıra ona eşlik edecek dört farklı karakterden birini kontrol ediyorsunuz. Ancak hangi karakteri seçerseniz seçin, oynanış aynı kalıyor. Dört kısa seviyeden geçmeye çalışırken, kemikleri toplamanız ve tabii bu esnada düşmanlardan da kaçınmanız gerekiyor.

Basitçe ileri, geri ve zıplama hareketleriyle kontrol edilen tarayıcı oyununda, seviye başına toplanması gereken 5 kemik bulunuyor. Bunlar tamamlandığında Twitter’ın güvenlik özelliklerinden her birinin kısa bir özeti açılıyor. Bununla birlikte Data Dash oyununda ulaştığınız mevcut seviyeyi hesabınızda paylaşabiliyorsunuz.

Twitter, oyunun çalışma mantığını web sayfasında şöyle açıkladı:

Twitterverse’de yolunuzu bilmiyorsanız gezinmek zor olabilir. Bu yüzden gizlilik politikamızı biraz daha iyi anlamanıza yardımcı olacak bir oyun yaptık.

PrivaCity’ye hoş geldiniz! Köpeğiniz Data’yı güvenli bir şekilde parka götürün. Kedi reklamlarından kaçının, DM’ler denizinde yüzün. Trollerle savaşın ve yol boyunca Twitter deneyiminizin kontrolünü nasıl ele alacağınızı öğrenin.

Data Dash oyununun yanı sıra Twitter, gizlilik politikasını da daha kolay anlaşılacak şekilde yeniden yazdığını açıkladı. Resmi hesaptan yapılan duyurda “Gizlilik politikamızı 280 karaktere sığdırmak istedik ancak çok daha fazlası var. Ve bu önemli” ifadeleri kullanıldı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir