Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Uğurcan Çakır’dan açıklama

Uğurcan Çakır’dan açıklama

admin admin -

Uğurcan Çakır’dan açıklama

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Fenerbahçe’nin sezona iyi başladığını belirterek, “Maçın motivasyonu büyük. Fenerbahçe iyi bir takım. Yıllardır karşılaştığımız büyük bir camia. İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skor alırız” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da kaptan Uğurcan Çakır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe müsabakasında kazanmak için oynayacaklarını belirten bordo-mavililerin başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, “Abdullah hoca 2 hafta önce geldi. Alanyaspor ve Karagümrük maçlarını oynadık. Aslında çalıştıklarımızın belli bir bölümünü sahaya yansıttık. Fenerbahçe bu sezona iyi başladı. Sonuçlardan zaten belli oluyor ama biz de Trabzonspor’uz. Büyük maçları tahmin etmek kolay değil. Tabi ki çıkıp kazanmak için oynayacağız. Çalışacağız, bu haftayı iyi değerlendiriyoruz. Oynadığımız maçlar hakkında analiz yaptık” dedi. 1xbet canlı poker  

Fenerbahçe maçının motivasyonun büyük olduğunu dile getiren Çakır, “Takım ve camia olarak saha dışında yaşanan olaylardan daha çok saha içinde kalmaya çalışıyoruz. Kimin ne paylaştığının önemi yok. Hafta sonu maç oynanacak ve sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Biz Trabzonsporuz, çok çalışıyoruz. Kazanmak için oraya gideceğiz. Umarım öyle olacak. Takımın kazanması daha önemli. Milli takımın önemi ve son 4-5 haftalık performansımın iyi olduğunu düşünüyorum. Sezon başında istediklerimi yapamadım ama sonrasında toparlanmayı başardım. Bu maçı kazanmak benim performansımdan çok daha önemli. İnşallah takım arkadaşlarım gerekeni yapacaktır. Zaten hocamız bize gereken herşeyi söylüyor. İnşallah güzel bir maç olur. Saha dışındaki olaylar ilgimizi çekmiyor. Çünkü zaten büyük maçların motivasyonu ayrı oluyor. Fenerbahçe sezona iyi başladı. Biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Hocamızın, arkadaşlarımızın istedikleri eğer özellikle hocanın çalıştırdıkları rakibin zayıf yönleri üzerinde çok tekrar yaparsak ben iyi bir maç geçireceğimizi düşünüyorum. Dışarıda olan olaylar, paylaşımlar ekstra bir motivasyon oluşturmuyor. Maçın motivasyonu büyük. Fenerbahçe iyi bir takım. Yıllardır karşılaştığımız büyük bir camia. İnşallah iyi bir oyunla iyi bir skor alırız” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir