Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ultimate Ears Wonderboom Tanıtıldı!

Ultimate Ears Wonderboom Tanıtıldı!

admin admin -

Logitech tarafından satın alındıktan sonra daha kaliteli ürünler üretmeye başlayan Ultimate Ears yeni su altında çalışabilen Wonderboom modelini tanıttı. Ufak yapısına rağmen 360 derece ses yayabiliyor. 6 farklı renk seçeneğiyle gelen Wonderboom ayrıca tek tuşla, açma- kapama, şarkı atlama – durdurma özellikleriyle geliyor. Geliştirilen özel uygulamasıyla birlikte ikinci bir uygulamayla birlikte kolaylıkla iletişim kurabileceğiniz bu uygulamayla birlikte Ultimate Ears hoparlörleri bağlanabiliyor ve Wonderboom tam şarj ile 10 saatlik bir kullanım ömrü sunuyor.

Ultimate Ears Wonderboom ayrıca 30 metreye kadar bir mesafe sunuyor. Sunduğu IPX7 sertifikasıyla birlikte su altında da çalışabilen Wonderboom’un tepesinde bulunan elastik bir bant sayesinde dilenilen yere bağlanıyor ya da asılabiliyor. Wonderboom’un Ultimate Ears tarafından üretilmiş olan diğer kulaklıklar gibi dayanıklı olduğunu belirten Ultimate Ears Genel Müdürü Charlotte Johs, “Wonderboom’un şirinliğine kesinlikle aldanmayın, bu küçük gövdesinin ardından inanılmaz bir ses ve dayanıklılık var” açıklamasında bulundu.

wonderboom

Bünyesinde bulunan microUSB portundan şarj edilebilen ve 3.5 mm’lik bir girişle gelen Wonderboom ayrıca plajda ya da havuz kenarında kullanılabilecek en iyi Ultimate Ears hoparlörü olarak karşımıza çıkıyor. Kısa bir süre içerisinde Türkiye’de satışa çıkacak olan Ultimate Ears’ın yeni hoparlörünün fiyatı 499 TL

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir