Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Vestel Müşteri Hizmetleri, ‘Ulusal Kalite Hareketi’ iyi niyet bildirgesini imzaladı

Vestel Müşteri Hizmetleri, ‘Ulusal Kalite Hareketi’ iyi niyet bildirgesini imzaladı

admin admin -

Vestel Müşteri Hizmetleri, Türkiye Kalite Derneği’nin (KalDer) başlattığı ve kurumlarda mükemmellik kavramının benimsenmesini hedefleyen ‘Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzaladı. Vestel City’de düzenlenen imza törenine KalDer İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Çömden ile Vestel Ticaret A.Ş Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Dr. A. Tarkan Tekcan’ın yanı sıra Vestel Müşteri Hizmetleri Yöneticileri ve KalDer İzmir Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

EFQM (Avrupa Kalite Yönetim Vakfı) Mükemmellik Modeli, kuruluşlarda müşteri, çalışan, toplum, tedarikçiler ve hissedarlar da dahil tüm paydaşlarının beklentilerini karşılayan, üst düzeyde performans göstermesini ve sürdürülebilir bir başarıyı elde etmesini hedefler. Modeli uygulamaya koyan Vestel Müşteri Hizmetleri, imzaladığı ‘Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi ile mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme ve yaşama geçirme konusunda kararlılıkla ilerlemeyi taahhüt ediyor ve bu kapsamda Türkiye çapında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

 

Yenilenen yapısıyla Vestel Müşteri Hizmetleri, müşterilerine en iyi Vestel deneyimini yaşatmak adına sektörde pek çok projeyi hayata geçiriyor. Ulusal ve uluslararası ödüllerinin yanı sıra son 3 yıldır müşterilerinden en çok teşekkür alan marka olan Vestel, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve sektörde ilk olarak TSE tarafından verilen Müşteri Dostu Marka&Müşteri Dostu Kuruluş belgelerini de bulunduruyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir