Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Vivo X80 serisinin bazı özellikleri

Vivo X80 serisinin bazı özellikleri

admin admin -

Canalys raporuna göre yüzde 8’lik pazar payıyla dünyanın en büyük beşinci akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Vivo, yeni ürünlerinin kullanıcıların beğenisine sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Küresel çip krizi ve pandemi nedenlerden dolayı artan elektronik ürün fiyatlarının üzerine tüm dünyada popülaritesini artıran şirket, sektörde daha çok uygun fiyat konsepti ile boy gösteriyor. 

Şirketin çok yakında vitrine çıkarmaya hazırlandığı Vivo X80 serisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Daha önce teknik özelliklerinin bir kısmı ortaya çıkan serinin şimdi de şarj hızları belli oldu.

Akıllı telefon sektöründe sızıntıları ile ön plana çıkan Digital Chat Station, Çinli mikroblog sitesi Weibo’dan Vivo X80 serisinin destekleyeceği şarj hızlarını sızdırdı. Öte yandan yakında tanıtılacak amiral gemisi Nex 5’in de şarj hızları belli oldu.

Digital Chat Station’a göre serinin tüm modelleri, 80W hızlı şarj desteği ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Aynı zamanda amiral gemisi Nex 5 de aynı hızlarla şarj olacak. 

Tabii Vivo’nun alt markası iQOO’ın 120W hızlı şarj desteğine sahip modelleri piyasaya sürerken, neden 100W hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalışıldığı da büyük merak konusu. 

Son olarak serinin güç alacağı işlemciler de geçtiğimiz haftalarda belli olduğunu belirtelim. Buna göre Vivo X80 MediaTek Dimensity 8000, X80 Pro Dimensity 9000, X80 Pro+ ise Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi ile çıkış yapacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir