Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. WeTransfer’in Yeni Rakibi Mozilla

WeTransfer’in Yeni Rakibi Mozilla

admin admin -

Mozilla şirketi, Send ismini vermiş olduğu yeni bir uygulaması ile 1 GB’lık boyutuna kadar olan dosyaları şifrelenmiş ve  de otomatik bir şekilde silinecek halde başkalarına gönderebilmenizi sağlıyor.

Firefox geliştiricisi Mozilla, kullanıcıların ücretsiz olarak kendi kendini yok edebilen 1 GB büyüklüğünde dosyalar gönderebileceği yeni aracını duyurdu. Mozilla, Send ile WeTransfer’e rakip olabilecek mi dersiniz?

Mozilla popüler açık kaynaklı web tarayıcısı Firefox için yeni araçları ve özellikleri test etmeye devam ediyor. Bunlardan sonuncusu ise, 1 GB boyutuna kadar kendi kendini yok edebilen dosyalar için ücretsiz çapraz tarayıcı web uygulaması Send olarak karşımıza çıkıyor.

Kişiye özel, şifrelenmiş dosya paylaşımı sağlayan Send ile dosyalarınızı güvenli, size özel şifrelenmiş ve otomatik olarak silinen bir bağlantıyla gönderebiliyorsunuz. Bu sayede özel dosyalarınız sonsuza dek internette kalmıyor.

Firefox test pilot web deneyi Send’i kullanmak için sadece dosyaları ilgili kutucuğa sürükleyip bırakmanız yeterli. Dosyanız anında şifreleniyor ve size bir bağlantı adresi sunuluyor. Bu bağlantıyı ise ilgili kişiye gönderebiliyorsunuz. Dosyanız bir kez indirildikten veya 24 saat geçtikten sonraysa yok oluyor.

Güvenli dosya paylaşımı için Mozilla Send sayfasına bir göz atmanızı öneririz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir