Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. WhatsApp Bir Güncelleme Daha Duyurmaya Hazırlanıyor

WhatsApp Bir Güncelleme Daha Duyurmaya Hazırlanıyor

admin admin -

Anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olarak bilinen WhatsApp, Facebook desteğini de arkasına almasıyla beraber kısa süre içerisinde WhatsApp anlık mesajlaşma uygulamalarında ilk sıralara yerleşmeyi başarmıştı. Facebook’un hemen arkasından gelen en büyük sosyal medya uygulamalarından da biri olan WhatsApp son dönemde ise sürekli yeni güncellemeler almaya başladı. Uygulamanın aldığı tüm güncelleştirmeler WhatsApp kullanımını çok daha detaylandırırken Facebook desteğiyle beraber uygulamanın güncellemelerine de devam edeceği açıklandı. Bu bağlamda uygulama için yeni bir güncelleme haberi daha verildiğini de belirtelim.

Artık WhatsApp Mesajları Ön İzlemesi Sistemi Kullanabilir

Yapılacak olan yeni güncellemenin ise WhatsApp mesajları ile ilgili olacağı da belirtildi. Yapılan haberlere göre yayınlanacak olan yeni güncelleme ile yanlış gönderilen mesajlarında önüne geçilecek. Yeni güncelleme sonrasında bir kullanıcı yanlış bir mesaj gönderdiğinde ya da mesajını yanlış birine gönderdiğinde doğrudan mesajlarını 30 saniye süre içerisinde geri alabilecek.

Bu şekilde yanlış gönderilen mesajlardan dolayı oluşabilecek olan sorunların önüne geçeceği belirtilen sosyal medya uygulamasının yeni güncellemesi için ise henüz net bir tarih verilmedi. Fakat WhatsApp için yeni güncellemenin yayınlanmasıyla beraber uygulamanın çok daha işlevsel bir hale geleceği de kesin. Kullanıcılardan gelen yorumlar nedeniyle böyle bir güncelleme yayınlayacağı da belirtilen WhatsApp’ın yeni güncellemesinin ise bunun dışında ne gibi değişiklikler barındıracağı da henüz belli değil.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir