Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. WhatsApp İçin Emoji Arama İle İlgili Özellik Geldi

WhatsApp İçin Emoji Arama İle İlgili Özellik Geldi

admin admin -

WhatsApp her geçtiğimiz gün kullanıcılarına çok daha fazla özellik sunmayı sürdürüyor. WhatsApp son olarak ”emoji arama” ile ilgili özelliği ile emojilere  çok daha hızlı erişim olanağını sağlayacak.

Daha öncesinde WhatsApp içerisinde liste olarak yer alan bütün kişilerin her formatta dosya gönderebilecek olduğunu da sizlere  detaylı bir şekilde aktarmıştık. Şimdi ise WhatsApp’ın yayınlanmış olan en son beta sürümü ile birlikte, emoji sayfaları içerisinde kelimelerle arama özelliğini getirmiş olduğunu açıklıyoruz.. 

Yayınlanmış olan en son beta sürümü ile beraber en uygun emojiyi  de anahtar kelimelerin yardımı ile kolay bir şekilde bulabileceksiniz. Örnek olarak emoji arama kutusu içerisine el yazıp el ile alakalı bütün emojileri 

 de görebilirsiniz.

Emoji arama ile ilgili özelliğine erişmek amacı ile, yazı girişi alanının sol kısmında yer alan ”gülücük” simgesine, hemen sonrasında da sol alt köşede yer alan büyüteç ikonuna dokunmanız gerekiyor. Daha sonrasında ise ulaşmayı istediğiniz emojiyle alakalı olan anahtar kelimeyi yazıp istediğiniz simgeye kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Güncelleme  ise şu an içerisinde beta kullanıcıları tarafından test edilme aşamasında bulunuyor. Kısa bir süre içinde ise nihai sürüm ile beraber gelecek güncellemeden hemen sonra bütün kullanıcıların genel kullanımına sunulmuş olacak. WhatsApp yeniliklerini aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir