Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. WhatsApp Üzerinde Yanlışlıkla Gönderilen Mesajlar Geri Alınabilecek!

WhatsApp Üzerinde Yanlışlıkla Gönderilen Mesajlar Geri Alınabilecek!

admin admin -

Facebook’un sahip olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp 1 milyarın üstünde kullanıcıya sahip ve bu sayı her an daha da artıyor.

Sürekli olarak kullanıcılarına yeni özellikler sunan WhatsApp kullanıcılar için çok önemli bir özelliği daha kullanıma sundu. Kısa bir süre önce kullanıcılarına hikaye özelliğini sunan WhatsApp artık kullanıcıların yanlışlıkla gönderdikleri mesajları da geri alma imkanını sunacak.

WhatsApp’ın getireceği bu özellikle birlikte yanlışlıkla gönderilen mesaj 5 dakika içinde iptal edilip geri alınabilecek. WhatsApp ayrıca bu özelliği daha da geliştirmek istiyor.

whatsapp-düzenleme

WhatsApp’ın kısa bir süre içinde kullanıcılara sunmak istediği bu yeni özellik olan gönderilen mesajı iptal etme özelliğime yönelik @WABetaInfo tarafından bir tweet gönderildi. WhatsApp üzerinden gönderilen bu mesajlar artık kullanıcılar tarafından herhangi bir zaman kaygısı olmadan geri alınabilecek.

WhatsApp’ın bu yeni özelliğiyle birlikte artık kullanıcılar artık masaüstü sürümünde de mesajları silebilecek. WhatsApp’ın bu özelliği kullanıcılara ne zaman sunacağı ise henüz bilinmiyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir