Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. WhatsApp’a Erişim Kesildi Dünya Genelinde Bağlantı Sorunu Yaşanıyor

WhatsApp’a Erişim Kesildi Dünya Genelinde Bağlantı Sorunu Yaşanıyor

admin admin -

WhatsApp’a erişim yine kesildi. Yaklaşık olarak 1 saattir bağlanılamayan uygulama için dünyanın birçok bölgesinde erişim sorunu yaşandığı iddia ediliyor.

Facebook, Twitter gibi sosyal medya sitelerine erişim konusunda şuan için bir sorun görünmüyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a erişimin neden sağlanamadığı konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi.

WhatsApp erişim kısıtlamasının ne kadar süreceği konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Dünya genelinde erişimin kesildiği düşünülen WhatsApp için nasıl bir sorun yaşandığı konusu şimdiden merak edilmeye başlandı.

Tekno Bilgi ailesi olarak WhatsApp erişim sorununun nedenini öğrenir öğrenmez sitemizde ziyaretçilerimizle paylaşacağız.

Güncelleme 04-05-2017 00:32

WhatsApp’ın yaşadığı bağlantı problemi ile ilgili dünya genelinde Twitter kullanıcı topluluklarından konu ile ilgili tartışmalar yaşanıyor.

WhatsApp erişim probleminin Türkiye’ye özel olup olmadığı konusunda Bilgi Teknolojileri Kurumu Başkanı Ömer Fatih SAYAN bir açıklama yaptı. WhatsApp’ın global anlamda bir bağlantı sorunu yaşadığının raporlandığını belirten SAYAN, Türkiye’de hizmet veren operatörlerde bu durumla ilgili herhangi bir problem olmadığını belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir