Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. WhatsApp’tan yeni özellik

WhatsApp’tan yeni özellik

admin admin -

Mark Zuckerberg’in CEO’su olduğu Meta şirketine ait WhatsApp, dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından birisi konumunda. Platform, kullanıcılarına daha iyi deneyim sunabilmek adına düzenli olarak yeni özellikleri test ediyor. Şirket, son olarak “Yeni Mesaj Tepkileri” özelliğini hayata geçiriyor.

Birçok platformun daha önceden kullandığı tepkiler özelliği, artık WhatsApp’a da tamamen geldi. Şirket, Şubat ayında ilk adımlarını attı. Öyle ki platform, Windows 11 ve 10 sürümlerinin Beta programına kayıtlı kişilerle “hızlandırılmış emoji ekleme” özelliğini test etmeye başlamıştı.

Bugün yapılan açıklamaya göre WhatsApp, bu özelliği Yeni mesaj tepkileri ile genişletiyor. Bugün dağıtılmaya başlanan özellik, kullanıcıların gönderilen mesaja istediği emoji ile tepki vermesine olanak tanıyor.

Bu özelliği kullanabilmek için daha önceki tepki yolunu izlemek yeterli. Öyle ki şu anda gelen mesajlara tepki verebilmek için iletiye uzun süre basıp seçili tepkilerden birisini gönderiyorsunuz. Son güncelleme ile seçili emojilerin yanında “+” ifadesi çıkacak. Bu ifade ile birlikte istediğiniz tepkiyi verebileceksiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir