Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Wifi Kırma Yöntemleri

Wifi Kırma Yöntemleri

admin admin -

Wifi Kırma Yöntemleri

Şifresi bilinmeyen Wifi ağlarına bağlanmak için şifresinin kırılması gerekir. Bu noktada ön plana çıkan şey wifi kırma yöntemleri oluyor. Wifi ağının kırılması için en fazla tercih edilen şey program kullanımıdır. Özel olarak tasarlanan uygulamalar ile şifrelerin otomatik olarak kırılması ve görülmesi mümkün olur.

Bir başka yöntem olarak ise yazılım ve kodlama bilgisi ile her işlemi kendiniz yaparak şifre kırmayı deneyebilirsiniz. Ancak bunun için yüksek seviye bilgi gerekir ve zorlu bir yoldur. Program kullanarak hem Windows cihazlardan hem de akıllı tablet ve telefonlardan Wifi şifrelerini kırmak mümkün oluyor.

Wifi Kırma İşlemi

 

Wifi ağlarının kırılması için gerekli işlemler, indirilen kırma programı tarafından yapılır. Bu işlem için genel olarak modemlerin sahip olduğu WPS özelliğinden yararlanılıyor. Modemlerin bu özelliği sayesinde uygulama tarafından açıklardan yararlanılıyor ve arayüze erişim mümkün oluyor. Bu sayede de wifi kırma gerçekleşiyor.

Desifre sitesinde bu konuda detaylı bilgiler ve şifre kırma işlemi için uygulama seçenekleri bulunuyor. Gerek Windows tabanlı uygulamalar ile gerekse android için geliştirilen uygulamalar ile çeşitli wifi ağlarının şifreleri öğrenilebilir. Kırma işlemi eğer eski modemler için uygulanıyor ise başarı oranı daha yüksektir. Uygulama ne kadar iyi olursa olsun her ağın şifresini kırmak mümkün değildir.

Şifre Kırmak İçin Dumpper İndir

 

Dumpper, wifi şifresi kırmak için tasarlanan bir uygulamadır. Desifre sitesi üzerinden hem mobil hem de masaüstü cihazlar için indirilmesi mümkündür. Program, Windows tabanlı bir çalışma sistemine sahiptir. Android cihazlar içinse farklı bir uygulama versiyonu söz konusudur. Dumpper indir ile uygulamayı indirebilir ve kullanabilirsiniz. Türkçe dil desteği vardır ve önceden bağlanılan ağların şifrelerini de gösterir. Şifre kırma işleminin süresi değişebilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir