Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Xiaomi Android Desteğine Sahip Bir Lazer Projektör Yaptı

Xiaomi Android Desteğine Sahip Bir Lazer Projektör Yaptı

admin admin -

Dünya üzerinde bir çok insan Xiaomi’yi yalnızca akıllı telefon üreticisi şeklinde görse bile, firma yan ürünler ile portföyünü geliştirmeyi sürdürüyor. Daha önceki dönemde akıllı ayakkabı haberleri de çok fazla paylaşılmıştı. Şimdi de bu şirket, Android desteğine sahip ve de kısa menzili bulunan lazer projektörünü resmi bir şekilde duyurdu. 

Çin pazarı içerisinde gitgide hakimiyet alanını genişletmeye başlayan Xiaomi şirketi, çok ilginç ürünleri de piyasaya dağıtmaya başladı. Haber kaynaklarına düşmüş olan özel bilgilere göre ise elektrikli  olan tornavidadan akıllı ayakkabıya ve hatta ince televizyonlara kadar çok geniş bir portföyü bulunuyor. Dolayısı ile büyük teknoloji firmalarının arasına ismini çoktan yazdırmayı başardı. Android desteğine sahip lazer projektörü ise bu ürünlerden bir tanesi ve de 5 ila 50 cm arasında adeta harikalar yaratmakta.

Firma tarafından yeni duyurulmuş olan projektör, kullanıcıların duvar aracılığıyla 5 cm ila 50 cm arasında bir mesafe içerisinde görüntü yansıtabilmesine izin verecek. Bu mesafe içerisinden 150 inçlik bir görüntü yansıtabilme kapasitesini bulunduran projektör, Full HD seviyesine çok daha yakın sonuçlar alabilmenizi sağlayacak. Android desteğine sahip olması ile MIUI TV arayüzüyle de desteklenmiş oluyor. Öte yandan, dahili hoparlörler ile beraber geldiğini ve de WiFi-Ethernet ile ilgili özelliklerini de içermekte olduğunu belirtelim.

Xiaomi şirketinin yeni lazer projektörü ise şimdilik maalesefki Çin içerisinde piyasaya çıkıyor ve de kaynağımız bizi çok fazla yanıltmıyorsa 1.500 dolar tutarında bir fiyatı bulunuyor. Xiaomi şirketinden hiç bir şekilde beklenmeyecek kadar çok fiyatı olduğunu da belirtebiliriz. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir