Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Xiaomi Mi 6 Modeli Ön Sipariş ve Dağıtım İçin Hazırlandı

Xiaomi Mi 6 Modeli Ön Sipariş ve Dağıtım İçin Hazırlandı

admin admin -

Türkiye’ye bir türlü gelmeyen ancak internet üzerinden, Türk kullanıcılara bolca sipariş usulü gönderilen Xiaomi cihazları, amiral gemisi katili olarak biliniyor ve tüm büyük markaların amiral gemilerinden daha iyi ve daha ucuz cihazlar sunduğunu iddia etmekle kalmıyor, bunu aynı zamanda sunduğu her cihazda kanıtlıyor da. Android işletim sistemini kullanan Xiaomi markası, hem hızlı hem de yüksek kalitedeki yazılımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Geçtiğimiz hafta, IPS LCD ekran teknolojisi, Snapdragon 835 işlemcisi ile dikkatleri tanıtımından itibaren üzerine çeken Xiaomi Mi 6’yı tanıtan marka; bu ürünün satışa hazır olduğunu da bildirdi.

Çin’de Satışa Sunulacak!

İlk etapta Çin’de satışa sunulması beklenen cihazın şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 2 milyon adet dağıtılacağı bildirildi. 2 Milyon cihazın, oldukça büyük bir sayı olduğunu ve Xiaomi’nin bu ürünleri kısa sürede bitirebileceği göz önüne alındığında; markanın bi’ hayli iddialı olduğu belirtilebilir.

Türkiye’ye Gelecek mi?

Xiaomi, Çin dışında çok nadir Avrupa pazarına açılan markalardan ve Xiaomi Mi 6 modelinde de Türkiye’ye gelmemesine kesin gözüyle bakılıyor. Yine de, bu cihazı yurtdışından internetten sipariş metodu ile sipariş edebileceğinizi belirtelim.

Siz, Xiaomi cihazları hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir