Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Xiaomi Mi Max 2 Gelecek Hafta Tanıtılacak!

Xiaomi Mi Max 2 Gelecek Hafta Tanıtılacak!

admin admin -

Son dönemde akıllı telefon üreticileri kullanıcılarına son zamanlarda yeniden büyük ekranlı akıllı telefonlar sunmaya başladı. Bu alanda başarılı modeller üreten Çinîn en büyük akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi’nin geçtiğimiz yıl tanıttığı Xiaomi Mi Max modelinin yeni sürümü Xiaomi Mi Max 2’nin gelecek hafta tanıtılacağı ortaya çıktı.

Xiaomi’nin 25 Mayıs tarihinde tanıtacxağı Xiaomi Mi Max 2 modelinin özellikleri bir önceki model olan Xiaomi Mi Max’e göre çok daha güçlü.

mi-max-2

6.4 inç büyüklüğünde Full HD bir ekranla gelecek olan Xiaomi Mi Max 2 Qualcomm’un Snapdragon 626 işlemcisinden güç alacak olan Xiaomi Mi Max 2, 4 GB RAM ile desteklenecek ve 128 GB’lık dahili depolama alanı sunacak.

12 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera ve 5 megapiksel çözünürlüğüne bir ön kamera ile gelecek olan Mi Max 2 ayrıca 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ve parmak izi okuyucusuyla gelecek.

Diğer özellikleriyle birlikte cihazın fiyatının da belli olacağı 25 Mayıs tarihinde Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Mi Max 2’nin hangi ülkelerde satışa sunulacağı da belli olacak.

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir