Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Xiaomi Mi Max 2’nin Özellikleri Sızdırıldı!

Xiaomi Mi Max 2’nin Özellikleri Sızdırıldı!

admin admin -

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 6 tanıtılmışken Xiaomi’nin merakla beklenen yeni modeli Xiaomi Mi Max 2’nin de özellikleri sızdırıldı. GFXBench veritabanında Oxygen olarak anılan Xiaomi’nin yeni akıllı telefonununun Mi Max 2 modeli olduğu düşünülüyor. Xiaomi’nin bu yeni modelinin bir önceli Mi Max modeliyle benzerliği dikkat çekerken fark olarak ise işlemci göze çarpıyor.

xiaomi-mi-max-2

6.4 inç boyutunda devasa bir full hd ekranla gelecek olan Mi Max 2 gücünü Snapdragon 660 işlemciden alacak ve cihazın GPU tarafında ise Adreno 506 bulunacak. Ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi Mi Max 2 tıpkı Xiaomi’nin kısa bir süre önce tanıttığı Xiaomi Prime modeli gibi 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla gelecek.

xiaomi-mi-max-2

Android’in son sürümü olan Android 7.1 işletim sistemi ve MIUI 8 arayüzüyle gelecek olan Xiaomi Mi Max 2’de 12 megapiksel çözünürlüğüne sahip ana kamerası ve 5 megapiksel çözünürlüğüne sahip ön kamerası bulunacak. Ana kamerasında otofokus ve HDR modunun olacağı Mi Max 2 ayrıca NFC özelliğiyle gelecek. Xiaomi’nin Mi Max 2 modelini ne zaman tanıtacağına dair henüz bilgi bulunmuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir