Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Xiaomi şirketi Uygun Fiyata Sahip Bir Araç Kamerası Duyurdu

Xiaomi şirketi Uygun Fiyata Sahip Bir Araç Kamerası Duyurdu

admin admin -

Xiaomi  şirketinin araç kamerası uygun fiyatı ile birlikte kitlesel fonlama işbirliği sayesinde bugün tanıtıldı. Xiaomi şirketinin araç kamerası 70 Minutes adıyla kitlesel fonlama sayesinde geliştirilmiş 118. ürün şeklinde karşımıza çıkmış oldu.

Her Xiaomi şirketinin ürününde yer aldığı gibi bu araç kamerası da çok uygun fiyata karşılık fazlasıyla yüksek donanımın özellikleriyle dikkat çekmekte.

Sony şirketinin IMX323 görüntü sensörünü kullanmakta olan Xiaomi şirketinin araç kamerası, 130 derecelik bir geniş açı içerisinde 1080plik bir video kaydı yapabilmekte. Özel bir şekilde geliştirilmiş olan bir mercek kullanılan kamera için, ışık yansımalarını en az bir duruma indirmek ve de sıcaklıklardan zarar görmesini engelleyebilmek maksadıyla 7 katmanlı bir  tane cam tercih edilmiş durumda.

 

Kullanım konusundaki basitliği esas almış olan silindir biçimindeki kamera, LED bir aydınlatma ile desteklenmiş durumdaki güç butonu ile aktif duruma getirebiliyor. Wi-Fi bağlantı desteğine sahip bulunan kamerayı akıllı telefonunuz ile kontrol edebilecek olduğunuz gibi anlık bir şekilde görüntü almanızda olanaklı.

Elbetteki bu bir aracın kamerası olduğundan dolayı her zaman bunu gerçekleştirebilmeniz olanaklı olmayacaktır. Bu bağlam içinde sesli komut özelliğine sahip durumdaki araç kamerası, iddia edilenlere bakılırsa değişik aksanlarda bile fazlasıyla verimli bir biçimde komutları yerine getirebilmekte.

 

3 şeritlik bir boyuta kadar görüntü alabilmekte olan Xiaomi şirketine ait 70 Minutes Dashcam modelinin fiyatı da ciddi anlamda bu fiyat ile bu özellikler tam olarak nasıl olur dedirtmekte. 28 dolar tutarında yani yaklaşık bir şekilde 100 Türk Lirası fiyat etiketiyle satışa sunulmuş olan Xiaomi şirketinin  70 Minutes Dashcam modelinin ülkemizde satın alınabilecek olup olmayacağı da halen bilinmemekte.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir