Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Xperia XZ Premium 21 MP Kamera Özelliği İle Piyasaya Girecek

Xperia XZ Premium 21 MP Kamera Özelliği İle Piyasaya Girecek

admin admin -

Son olarak ise Mobil Kongre Fuarı’nda kullanıcıların karşısına çıkarttığı yeni amiral gemi telefonu Xperia XZ Premium ile yine dikkatleri üzerine çekme başarısı gösterdi.

Son zamanlarda kullanıcıların en çok önem verdiği konuların başında gelen kamera çözünürlüğü ile diğer rakiplerine fark etme başarısı gösteren Xperia XZ Premium’un yine 21 MP çözünürlükte bulunan kamerası oldukça üst düzey fotoğraflar çekmenize fırsat sunacak. Ancak yaptığı yeni güncellemeler ile kamera üzerinde oldukça farklı mercekler tercih eden firmanın bu sefer kullanıcılarına sunduğu 960 FPS görüntü yakalama özelliği ile zamanı neredeyse durdurma fırsatını bulmuş olacaksınız.

Yavaşlatma oranı ile oldukça başarılı olan Xperia XZ Premium’da özellikle çektiğiniz videonun üzerinden sonradan da bu özelliği kullanabilmeniz birçok amiral gemi telefonda olmayan özellik ile öne çıkmaktadır. Normal telefonlarda bulunan kamera karesinin biraz daha üstüne çıkarak oldukça fazla kare yakalama fırsatını sunan Sony firmasının bu telefonunun kullanıcılarına sunduğu bu özellikten sonra bakalım kullanıcılar bu telefona nasıl bir yaklaşım içerisinde bulunacak merak konusu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir