Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Xperia XZ Premium Amazon’da Ön Siparişe Sunuldu! İşte Detaylar..

Xperia XZ Premium Amazon’da Ön Siparişe Sunuldu! İşte Detaylar..

admin admin -

MWC 2017 etkinliklerinde onlarca akıllı telefon modeli tanıtılarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu akıllı telefon modellerinden şüphesiz en çok dikkat çekeni Sony Xperia XZ Premium modeli olarak göründü. 4K çözünürlüğündeki HDR ekranı ile 960fps ağır çekim yapma özelliği bulunan IMX400 teknolojisi ile donatılmış muhteşem kamera sistemiyle, etkinlikte tanıtılan en iyi akıllı telefon olarak lanse edildi.

Mobil Dünya Kongresi’nin en gözde telefonlarından birisi olan Xperia XZ Premium, GSMA tarafından etkinliğin en iyi telefonu olarak seçilmeyi başardı.

Sony, Xperia XZ Premium modeli için etkinlikte bir fiyat belirtmemişti. Haziran gibi piyasaya sürülmesi beklenen cihazın fiyatının belirlenmemesinin nedeni olarak tanıtım ile satış tarihi arasındaki uzun süre olarak görülüyordu. Snapdragon 835 işlemci çipine sahip olan birçok model gibi bu modelin de Nisan sonundan önce satışa sunulması pek olası görünmüyordu.

Sonunda Xperia XZ Premium modelinin satış fiyatı dünyanın en ünlü online alışveriş mağazalarından birisi olan Amazon’da ortaya çıktı. Amazon, 1 Haziran tarihli teslim edilmek üzere Xperia XZ Premium modelinin fiyatını 649 pound olarak belirledi. İngiltere’de parekende satış yapan bazı mağazalar da ön sipariş fiyatı olarak bu fiyatı kullanmakta. Böylelikle cihazın bu fiyatla satışa çıkacağı böylece netlik kazandı.

Sony tarafından henüz fiyat konusunda resmi açıklama yapılmadı. Ancak beklenen fiyatın da bu seviyelerde olduğu düşünülüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir