Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yandex Navigasyon Park Yeri Asistanı Özelliği Kullanıma Sunuldu

Yandex Navigasyon Park Yeri Asistanı Özelliği Kullanıma Sunuldu

admin admin -

Rakibi olan Google Maps’ın bir süre önce kullanıma sunduğu Park Yeri Asistanı özelliği kısa süre sonra Yandex Navigasyon’da da yerini aldı. Güncelleme ile uygulamaya eklenen özellikle birlikte yol güzergahınızdaki uygun olan park yerlerinin gösterilmesi sağlanırken bu park yerlerine ideal rotanın da belirleneceği duyuruldu.

Ülkemizde metropol olarak bilinen İstanbul üzerinde 7000, Ankara’da ise 500’den fazla park yerinin bilgilerini sisteme yavaş yavaş kaydetmeye başlayan Yandex Navigasyon, bu park yerlerini kullanıcısı ile varış noktasına 200 metre kala paylaşacak. Park yerindeki yoğunluğu da gösterecek olan bu özellik, uygun rota özelliği ile daha ideal park yerinin olduğu noktaya doğru yeni bir güzergah oluşturacak.

Yandex Navigasyon’un Park Yeri Asistanı özelliği şimdilik ülkemizde sayılı şehirlerle sınırlı olarak uygulamada yer aldı. Bu özelliğin kullanılabilmesi için uygun olan şehirlerde ikamet edilmesi gerekiyor. Kullanıma sunulan şehirlerden birinde yaşıyorsanız uygulama içindeki “Ayarlar” kısmından “Park Yeri Asistanı” özelliğini devreye almanız gerekmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir