Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yeni BlackBerry KEYone Modeli Mayıs Ayında Avrupa’da Satışta!

Yeni BlackBerry KEYone Modeli Mayıs Ayında Avrupa’da Satışta!

admin admin -

Uzunca bir süre dinlenme döneminden sonra ilk Android akıllı telefon modeli KEYone ile tekrardan akıllı cep telefonu dünyasına merhaba diyen BlackBerry, ilgili modelini kısa süre önce tanıtmıştı. Markanın müdavim kullanıcıları tarafından merakla beklenen KEYone modelinin satışa çıkacağı tarih henüz netlik kazanmazken İngiltere merkezli bir satış firması net tarihle birlikte cihazın fiyatına dair bilgileri de beraberinde verdi.

BlackBerry CEO’su John Chen, bir süre önce KEYone modeli ile ilgili yaptığı açıklamada cihazın satışa Mayıs ayından önce sunulmasının neredeyse imkansız olduğunu belirtmiş ve tarih olarak Mayıs ayını işaret etmişti.

İngiltere merkezli bir satış firması olan Clove Technology ise BlackBerry KEYone modelinin 5 Mayıs tarihinde satışa sunacaklarını belirtirken cihazın İngiltere fiyatının ise 499 sterlin olduğunu belirtti.

BlackBerry KEYone modelinin ülkemiz ve diğer Avrupa ülkelerinde ne zaman satışa çıkacağı konusunda hala net bir açıklama gelmedi. Ancak İngiltere’de 5 Mayıs tarihi dillendirildiğine göre en geç 20 Mayıs’a kadar cihazın diğer Avrupa ülkelerinde de satışa sunulması bekleniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir