Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yeni iPad Modelleriyle İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Yeni iPad Modelleriyle İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

admin admin -

Apple’ın uzun süredir güncellemediği iPad serisi modelleri kısa bir süre satışa sunulması bekleniyor. Ünlü analiz firması olan Fiksu yayınladığı bir raporda Apple’ın yeni iPad modellerine dair ilginç bilgiler verdi. 

 

Apple’a yakınlığıyla bilinen ve doğru haberleriyle dikkat çeken 9to5Mac‘in bir haberi de ünlü analist firması olan Fiksu’nun raporunda daha önce duyulmamış olan yeni iPad modellerine dair bilgiler verildi. Ortaya çıkan bilgilere göre Apple yeni iPad modellerini iOS 10.3 Beta ve yeni iOS 11 sürümüyle birlikte test ediyor. Bilindiği gibi Apple’ın son iPad modeli olan iPad Pro model numarasında “iPad 6,x” olarak tanımlanıyordu. Gelen son iddialara göre yeni iPad modelleri iPad 7,1; iPad 7,2; iPad 7,3 ve iPad 7,4 olarak isimlendirilecek. Apple’ın iPad modellerine kod isimlerinin de verilmesiyle birlikte yeni iPad’lerin tanıtımının çok yakın olduğu anlaşılıyor. 

Apple’ın yeni iPad modellerinin sahip olacağı bu model numaraları Apple’ın bu tanıtımda dört yeni iPad modeli tanıtacağı anlamına gelmiyor. Apple’ın yeni tanıtacağı iki adet yeni iPad modeli olacak ve bu 2 modelin bir de hücresel veri kullanımını desteklen modellerin olacağını dile getiriliyor. Apple’ın tanıtılacak olan yeni iPad modellerinin birisinin kasım ayında tanıtılan iPad modelinin gelişmişi olacağı söylenirken bir diğer yeni iPad modeli ise 2016 Mart ayında tanıtılan iPad Pro tabletinin güçlendirilmiş hali olacağı söyleniyor. 

İki Farklı Ekran Boyutuna Sahip Olacak!

Başarılı analizleriyle adından söz ettiren KGI ise Apple’ın yeni iPad modelleriyle ilgili yeni bir rapor yayınladı. Yayınlanan son raporda 10.5 inç büyüklüğünde olacak olan yeni iPad modelinin önemli özelliklerle geleceği söyleniyor. KGI yeni iPad modelinin sanal home tuşuyla geleceğini ve çerçevesiz bir tasarıma sahip olacağını ifade ediyor. Bir tedarikçi raporuna göreyse Apple’ın yeni iPad modelleri Mayıs veya Haziran ayına kadar tanıtılmayacak. Apple’un bu anlamda yeni iPad modellerini WWDC 2017‘de tanıtması bekleniyor. 

iOS 11 İle Birlikte Tanıtılabilir!

Appel’ın uzun süredir konuşulan diğer bir iPad modeli iPad 9.7 ise uygun fiyatıyla iPad Pro modelinde iyi bir alternatif olacak. Apple’ın bu yeni iPad modellerinin ayrıca iOS 10.3 ya da iOS 11 ile birlikte tanıtılma durumları da bulunuyor. Bakalım Apple’ın yeni iPad modelleriyle ilgili ilerleyen günlerde nasıl bir gelişmeler yaşanacak? 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir