Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yenilenen Galaxy Note 7’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Yenilenen Galaxy Note 7’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

admin admin -

Samsung’un bataryasında olan bir sorun nedeniyle patlayan ve kullanıcılar için büyük bir tehlike oluşturan Samsung Galaxy Note 7’nin yenilenmiş versiyonu olan Samsung Galazy Note 7R’nin ne zaman satışa çıkacağı belli oldu. 

Samsung’a yakın olan kaynaklar tarafından ortaya atılan bilgilere göre Samsung’un çok beğenilen ancak satışa çıktıktan sonra bataryasından kaynaklanan bir arıza neticesinde patlayan Galaxy Note 7’nin yenilenmiş sürümü Galaxy Note 7R’nin bu ay sonunda satışa sunulacağını aktardı. 

Samsung’un bu yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7R’nin çok daha uygun fiyata sunulacağı aktarılıyor. Ayrıca Samsung’un bu yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7R’nin özellikleri ise; Galaxy Note 7’de kullanılan 3.500 mAh kapasiteli bataryasının yerine 3200 mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor. SM-N935 kod numarasına sahip olması beklenen Galaxy Note 7R’nin ilk olarak Güney Kore’de satışa çıkması beklenirken Galaxy Note 7R’nin Avrupa ve Türkiye pazarında satışa çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor. 

Google’ın son Android sürümü olan Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle gelmesi beklenen Galaxy Note 7R’nin 5.7 inç büyüklüğünde 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde bir ekran ve 4 GB RAM ile 64 GB dahili depolama alanı ile gelmesi bekleniyor. Samsung’un Exynos 8890 işlemcisinden güç alması beklenen Galaxy Note 7R’nin Mali T880 grafik işlemcisiyle gelmesi bekleniyor. Samsung’un yeni akıllı telefonunda ayrıca 12 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ile gelmesi beklenirken Samsung’un bu yeni modelinin fiyat etiketi ne ne zaman satışa sunulacağı merak ediliyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir