Tekno Bilgi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yenilenen Galaxy Note 7R’nin Fiyatı Belli Oldu!

Yenilenen Galaxy Note 7R’nin Fiyatı Belli Oldu!

admin admin -

Samsung’un geçtiğimiz yıl tanıttığı Note serisinin yeni üyeli Galaxy Note 7 çok beğenilmiş ve önemli bir satış rakamı elde etmişti. Ancak Samsung’un Galaxy Note 7 modelinde kullanılan bataryalarda sorunlar ortaya çıkmış ve Samsung hızlı bir batarda değişim süreci başlatmıştı değiştirilen Note 7’ler bile patlamaya başlayınca Samsung çareyi Note 7 modellerini toplamakta bulmuştu.

Sorun ve sorunları tespit ettikten sonra Galaxy Note 7 modelini yenilenen adıyla yeniden satışa sunmak isteyen Samsung’un yeni Note 7 modelinin fiyatı ortaya çıktı.

note-7-r

Güney Koreli GSM şirketlerinden alınan bilgilere göre yenilenen Galaxy Note 7R modeli 625 dolar yani 2.220 TL’ye satışa sunulacak.

note-7-r

3.200 mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek olan Note 7R modeli 5.7 inç büyüklüğünde 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde bir ekran ile 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanıyla gelecek.

12 megapiksel ana kamerası ve 5 megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamerası olacak olan Note 7R modelinin ayrıca yenilenmiş bir iris tarayıcısı olacak. Samsung’un Note 7R modeliyle ilgili olarak ilerleyen günlerde açıklama yapması bekleniyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir